Tilsvarende hytte. Prosjektert hytte blir lik

BUEN Høgtind med hems – Inkl. tomt, graving, støp og hytte – Leveldåsen Ål

Se flere

Beliggenhet

Leveldåsen er et unikt fjellområde i Hallingdal, med endeløse naturopplevelser for store og små. Både sommer som vinter er det lagt til rette for aktiviteter, turer og hyggelige stunder. Og det beste av alt – hytteområdet ligger kun 3 korte timer fra Oslo sentrum. Leveldåsen er plassert langs skogbeltet i et fantastisk fjellområde med god utsikt mot Hallingskarvet flere steder på hyttefeltet. Andre fjelltopper i umiddelbar nærhet er Reineskarvet, Lauvdalsbrea og Blåbergo. Fjelltoppene er ideelle turmål på sommerstid som vinterstid.

Vinterstid er Leveldåsen ideelt utgangspunkt for skiturer i et løypenett som strekker seg fra Torpo- og Opheimsåsen i øst og innover fjellet mot Bergsjø-området i vest. Enkelte løyper går i skogsterreng, andre strekker på opp på snaufjellet. Når du sent på vinteren tar turen helt opp på toppen av Reineskarvet, har du utsikt til Gaustadtoppen i sør og Jotunheimen i nord. Løypenettet går faktisk også over til Hemsedal.

Sommerstid er det flotte forhold for fjellturer, til fots eller på sykkel langs fjellveier. Ta gjerne med fiskestang, det selges fiskekort i elva Votna som renner gjennom Leveld og gjennom flere fjellvann. Fra hytteområdet på Leveldåsen går det om sommeren bilvei over til Hemsedal. Veien kalles Fanitullveien. Den er også en svært populær sykkelrute.

Generelt

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind med hems. Dette inkluderer blant annet torvtak, Kjøkken med hvitevarer, 1 x Komplett utstyrt bad med toalett, varmekabler i alle flislagte rom, downligt i entre, bad og kjøkken, peisovn, utvendig og innvendig snekkerarbeid, rør og el.

TOMTEN:
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledig tomt på Leveldåsen og er satt her til 1.200.000,- + avgifter (ledige tomter varierer i pris). Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet.

GRUNNARBEIDER:
Grunnarbeider og støpt plate er estimert opp til 380.000 og er inkludert.

Adkomst/Tomteforhold

TOMTEN FOR DETTE PROSJEKTET:
Tomt 52 ligger helt ytterst i det siste feltet i dette tomteområdet, helt inntil preparert skiløype, med milevis av fantastiske løyper i retning Liatoppen eller Bersjø. I praksis ski in ski out. God utsikt til både Hallingskarvet og Hestehovda. Byggeklar 2022.

GENERELT OM OMRÅDET/TOMTENE:
Tomtene på Leveldåsen er store og luftige. Grunneiere og reguleringsplanen for området har lagt vekt på godt med "luft" mellom tomtene og det er anlagt kjøreveier inn på de ulike hyttene som gjør at det er minimalt av forbigående trafikk fra andre hytte eiere i området. Området tillater ikke oppstuge hytter noe som gjør at alle hyttene har mer eller mindre fantastisk utsikt da området er svakt skrånet terreng.

Buen er meget godt kjent i området og kjenner tomtene godt. Vi viser deg gjerne ulike alternativer for hytter fra Buen

Gebyg og avgifter

Tilkobling strøm 39000
Tilknytting veier 7500
Fiber 9000
+ andre driftsutgifter ihht Ål kommune

Innhold

Buen Høgtind serien har som alle våre andre modeller høy håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med.

Buen Høgtind har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning. Dette prosjektet leveres nøkkelferdig over støpt plate. Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt

LEVERANSE;

* Aubo kjøkken ihht tegning
* Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert (Detaljer fås på forespørsel)

Standard

BUEN er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.
Prisantydning 5 250 000,-
Bebygd areal 92 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no