Ferdig bygget Høgtind

Valdres – Etnedal – Buen modell HØGTIND – Prosjektert hytte

Se flere

Beliggenhet

En perle i Valdres; Destinasjonen og hytteområdet i Etnedal kommune heter Ølsjølitoppen. Det er en fantastisk destinasjon som ligger på Lenningen i Valdres. Aktivitetsnivået og mulighetene til et fristed som er unikt får du her. På Ølsjølitoppen får du naturskjønne omgivelser på over 1000 meter. Destinasjonen byr på flotte opplevelser året rundt. Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren, og et rikt aktivitetstilbud gjennom hele året. Fra hyttefeltet som består av eksisterende hytter og nye tomter har du spektakulær utsikt mot nærliggende fjellterreng og Jotunheimen. Spåtind på sine 1414 moh og nasjonalparker er dine nærmeste naboer.

Generelt

BUEN har flere hytte modeller som er prosjektert på Ølsjølitoppen. Her kan du velge hytte fritt innenfor reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt for informasjon om prosjektet som inkluderer tomt og hytte HYTTA: For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind, inkludert støpt plate. Hytta har et totalt gulvareal på ca 140 m2 inkludert oppstua. Oppstua inneholder 2 soverom en en herlig loftsstue. Masse plass og ulike soneinndelinger. Ypperlig for sosiale sammenkomster. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen. STØPT PLATE & GRUNNARBEID Inkludert dette prosjektet med estimat på ca 380.000,- TOMT; Inkludert ihht prisliste (billigste) Priser inkludert moms. Dette gjelder for hytta som er fremvist i annonsen en Buen Høgtind.

Adkomst/Tomteforhold

Ølsjølitoppen ligger i Etnedal kommune i Valdres. Det er i underkant av 200 km fra Oslo, og kort vei til butikker og handelsmuligheter i f.eks Bruflat, Bagn og Fagernes.

BUEN Utvikling AS

BUEN har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen. Buen Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

BUEN Høgtind har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Blant annet en stor loftsstue med 2 soverom i tillegg. Stuen og kjøkken har åpen himling, som forsterker romfølelsen. Se foreslått planløsning (kan endres) Dette prosjektet leveres nøkkelferdig inkludert støpt plate. * Kjøkken og stue som er gjennomgående med masse lys * U - kjøkken som gir en lun atmosfære (Aubo eller Drømmekjøkken) * 4 soverom + 2 etg * 1 bad/badstu (kan gjøres om til annen planløsning) * Bod & teknisk rom med inngang utenfra * Entrè/Hall med stor lagringskapasitet * Overbygget inngangsparti * Stor gang Det er torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet LEVERANSE: * Aubo eller Drømme kjøkken ihht tegning * Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter) * Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard) * Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights i entrè + utelys m.m (God standard) * Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse * Byggesøknadsbehandling hos Buen inkludert * Bygge og prosjektleder inkludert * Rigg og drift inkludert * Hytta ferdig bygget inkludert (Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd. Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 4 650 000,-
Bebygd areal 82 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no