4.290.000 pluss tomt, opparbeidelse og grunnmur

Se flere

Beliggenhet

Buen Kløvfjell er en av bestselgerne våre, en eksklusiv fjellhytte. Denne på bildet er nå solgt, men vi bygger gjerne en til på den tomta dere ønsker å bo på. På kort tid er modellen blitt av de mest populære i vårt store utvalg. Denne modellen er en virkelig kvalitetshytte, med tiltalende utseende.
Høgevarde er et svært attraktivt hytteområde i høyfjellet med særs god beliggenhet i forhold til set sentrale Østlandet. Under to timer fra Oslo. Her er det supre turmuligheter sommer som vinter, alpinanlegg, fiskemuligheter, sykkelstier (egen sykkelløype i terrenget også). Et sted som mange mener er blant de beste å investere i hytte på.

Buen er kjent for de store hyttene sine, med enormt sterk konstruksjon som tåler alt av snø i et slikt område som Høgevarde. Kløvfjell passer godt inn her.
Denne hytta  ble bygd i Moltelie på felt HV3 C, en tomt med meget god utsikt, med egen admomstvei og med over 2 mål areal.
Men som sagt, dessvere solgt....

Ta kontakt, så viser vi deg hyttemodellen og tomter på Høgevarde.

Les mer på www.hogevarde.no

Kort vei til Flå og Thons store kjøpesenter og Bjørneparken, en stor opplevelse for små og store.

Generelt

Kløvfjell byr på mye plass og tillater mye natur å vise seg fram inn gjennom de store vinduene. Type og form på vinduer kan man selv velge. Hytta leveres komplett med kjøkken, hvitevarer, bad, badstue, badstue eller vaskerom og torv på tak.

OBS: Tomt, opparbeidelse av tomt og grunnmur er ikke inkludert.

Hytta leveres med behandlet panel på vegger og i tak innvendig. Lister og foringer er også behandlet. Ubehandlet utvendig.

Kostnadene til tomt og opparbeidelse vil være forskjellig fra tomt til tomt, etter grunnforholdene. Vi er behjelpelig med å skaffe entreprenør for opparbeidelse til fast pris.

Byggesøknad kan utarbeides for kunde om ønskelig. Vi ordner også innmåling av hytta på tomta, byggestrøm og renovasjon, om ønskelig. Dette er kundens kostnad. Vi administrerer dette, om ønskelig, slik at man kan flytte rett inn i hytta når den er ferdig.

Vi er behjelpelige med å lage et kostnadsbudsjett der alle forhold tas med.

Gebyr og Avgifter

2,5%  - dok avgift på tomt.

Løpende kostnader (kan bli justert):

Renovasjon fra Flå kommune for 2019: Kr. 1116,- + mva.

Feiing: 1280,- per tilsyn + 563,- per pipe i feiegebyr. For fritidsboliger er det ikke krav om offentlig feiing.

Eiendomsskatt fra Flå Kommune: Egen beregning pr. hytte

Felleskostnader Høgevarde pr. 2018: Vann og avløp: 3637,- per termin. Totalt: 10 911,-

Felles brøyting: 1213,- per termin. Totalt: 3637,47,-

Skiløyper: 652,- per termin. Totalt: 1956,48,-

Sum felleskostnader: 16 505,-

Valgfrie tjenester: Abonnement på bom: 1200,- per år (evt. koster det 60kr. per tur)

Privat brøyting: Her er det en beredskapssum fra kr. 750 - 2500 pr. år + 75-250 + mva kr pr. gang det brøytes (eier bestiller etter behov). Beløpene her varierer iforhold til hvilken kategori tomten har. Det kan bli justeringer på dette i 2020, ref. Høgevarde AS.

Innhold

Hytten gjøres helt snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres to bad, det største med badstue, pipe og ildsted, flisarbeider, komplett elektroinstallasjon iht. normene. Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Ta kontakt så kan vi orientere mer om hva hytta inneholder.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning. Denne hytta kan dere komme inn og titte på etter hvert som den nå reiser seg på Høgevarde.

Prisantydning 4 390 000,-
Bebygd areal 149 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Ivar Gunnar Lia
Selger Knaben og Sirdal
+47 976 65 914 ig@buenoriginal.no