Lirypa L fasade

Turufjell- Prosjektert Buen Lirypa L – Fantastisk område – tomt & grunnarbeider inkludert.

Se flere

Beliggenhet

Turufjell, Norges nye helårsdestinasjon ligger i "inngangen" til Hallingdal, under to timer fra Oslo.

Turufjell ligger på solsiden i Flå - først i Hallingdal. Like før du kommer til Flå sørfra kjører du gjennom Hallingporten og stiger inn i Hallingdal - hjertet av den norske fjellheimen. Som hytteinnbygger i Flå har du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge.

Snøsikre vintre, varme sommre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og gode fiskevann. Og alt sammen venter på deg under to timer fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Turufjell tilbyr kortreiste fritidsopplevelser i året rundt.

Turufjell er et allsidig naturområde hele året, et vakkert familievennlig natureldorado, for deg som vil ha helårshytte på fjellet.

Området er kjent for å være snøsikkert og har et variert og flott langrennsterreng inn i Vassfarfjellet. Her er det flotte familieløyper mellom Veneli og Solheimseter. For langturen kan man komme inn på Eventyrløypa og gå milevis på snaufjellet! Når snøen er borte er det også flotte turområder på sykkelstier og til beins i vakkert kulturlandskap. Det finnes en rekke både korte og lengre turstier via idylliske fiskevann og gamle setervoller, herunder Vassfaret natur- og kultursti, Veneli fjellskog- og kultursti for å nevne noen. For toppturer er det også mange muligheter og man kan fra hytta gå til blant annet Turufjell (1055 moh), (Blåfjell 1154 moh), Likkistefjell (990 moh), Sørbølfjell (1284 MOH) m.m.

På Turufjell utvikles et større alpinanlegg med alpinbakker for alle nivåer, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. De første nedfartene er allerede ferdig. Nå åpner enda en heis med flere bakker!

Bjørneparken på Flå, en imponerende attraksjon for alle i familien som er interessert i friluft og dyreliv. Her kan man oppleve brunbjørn, ulv, gaupe, elg m.m. Flå sentrum, en kort kjøretur fra Turufjell har dessuten kjøpesenter med søndagsåpne butikker, svømmehall, flerbrukshall og bibliotek.

På Turufjell er det moderne infrastruktur med offentlig vann og avløp, et stort nett av helårsåpne veier og Fibernett fra Telenor.

Turufjell er et fantastisk hytteområde med flotte opplevelser for store og små hele året.
Her har man vidstrakt utsikt mot sydvest, meget gode solforhold og rikelig med "boltreplass". Her kan du sitte i solveggen på den nye hytta eller gå rett inn i turterreng like utenfor døren.


For mer informasjon om området se www.turufjell.no eller ta kontakt for visning og mer informasjon.
Thomas Belsby 90 92 12 34.

Generelt

Prosjektert Lirypa L nøkkelferdig hytte. Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, bad i første etasje, wc i andre etasje, badstue eller vaskerom, torv på tak og støpt såle ++++ Ved prosjektert hytte er det rom for skreddersøm.

Ferdig opparbeidet tomt og nøkkelferdig hytte er inkludert i prisen.
Gode kvaliteter gjennomgående.

Har du allerede tomt? Ta gjerne kontakt for tilbud på denne modellen på din tomt, eller en av våre øvrige modeller. Se vår hjemmeside.

Adkomst/Tomteforhold

Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell. Her er det infotavle med kart over området og tomtene. 
Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell. Her er det infotavle med kart over området og tomtene.

Innhold

Lirypa L er en av Buen sine mest populære hytter, mye pga. den praktiske planløsningen og maksimale utnyttelsen. På Lirypa får man bad med badstue og eget toalett i 2. etasje.

Høydepunkter:

  • Praktisk planløsning.
  • Romslig stue.
  • Bad med badstue.
  • Eget toalett i 2. etasje.
  • Utebod.
Pris komplett nøkkelferdig inklusiv grunnarbeid, støpt plate og tomt på Sprenåsen til 950 000,- er hensyntatt i prosjektsum. Byggestart 2023. 

LEVERANSE;

* Huseby kjøkken ihht tegning inklusiv hvitevarer
* Jøtul FS 373 peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr, baderomsinnredninger og utstyr fra Vikingbad. God standard
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + opplegg utelys m.m
* Kvalitetesfliser i 30x60 utførelse og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 4 400 000,-
Bebygd areal 98 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler