Stor, flott Buen-hytte, kr. 3.395.000 (uten tomt)

Se flere

Beliggenhet

Høgevarde er et svært attraktivt hytteområde i høyfjellet med særs god beliggenhet i forhold til set sentrale Østlandet. Under to timer fra Oslo. Her er det supre turmuligheter sommer som vinter, alpinanlegg, fiskemuligheter, sykkelstier (egen sykkelløype i terrenget også). Et sted som mange mener er blant de beste å investere i hytte på.

Les mer på www.hogevarde.no

Kort vei til Flå og Thons store kjøpesenter og Bjørneparken, en stor opplevelse for små og store.

Generelt

Beitostølen L med opppløft er en prangende og flott hytte. Hytta leveres er komplett med kjøkken, hvitevarer, bad, badstue eller vaskerom og torv på tak.

OBS: Grunnmur er IKKE inkludert.

Tomt og opparbeodelse av tomt er IKKE inkludert i hytteprisen.

Hytta leveres med behandlet panel på vegger og i tak innvendig. Lister og foringer er også behandlet. Ubehandlet utvendig.

Kostnadene til opparbeidelse tilkommer, og prisen på dette vil være forskjellig fra tomt til tomt, etter grunnforholdene. Vi er behjelpelig med å skaffe entreprenør for opparbeidelse til fast pris.

Byggesøknad kan utarbeides for kunde om ønskelig. Vi ordner også innmåling av hytta på tomta, byggestrøm og renovasjon, om ønskelig. Dette er kundens kostnad.

Gebyr og Avgifter

2,5%  - dok avgift på tomt.

Løpende kostnader:

Renovasjon fra Flå kommune for 2019: Kr. 1116,- + mva.

Feiing: 1280,- per tilsyn + 563,- per pipe i feiegebyr. For fritidsboliger er det ikke krav om offentlig feiing.

Eiendomsskatt fra Flå Kommune: Egen beregning pr. hytte

Felleskostnader Høgevarde pr. 2018: Vann og avløp: 3637,- per termin. Totalt: 10 911,-

Felles brøyting: 1213,- per termin. Totalt: 3637,47,-

Skiløyper: 652,- per termin. Totalt: 1956,48,-

Sum felleskostnader: 16 505,-

Valgfrie tjenester: Abonnement på bom: 1200,- per år (evt. koster det 60kr. per tur)

Privat brøyting: Her er det en beredskapssum fra kr. 750 - 2500 pr. år + 75-250 + mva kr pr. gang det brøytes (eier bestiller etter behov). Beløpene her varierer iforhold til hvilken kategori tomten har. Det kan bli justeringer på dette i 2019, ref. Høgevarde AS.

Innhold

Hytten vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar. Innredning som møbler, senger og garderobeskap følger ikke med.

Hytten gjøres helt snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. normene. Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning. Vi har hytter der dere kan komme inn og titte på Høgevarde.

Prisantydning 3 395 000,-
Bebygd areal 123 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Ivar Gunnar Lia
Selger Knaben og Sirdal
+47 976 65 914 ig@buenoriginal.no