Bo midt i hjertet av Gaustablikk med panoramautsikt til Gaustatoppen

Moderne tun og arkitekt tegnet hytte 110m2 med 4sov, 2store bad, stue og kjøkken fra HTH. Må ses !!

Se flere

Hyttedrømmen kan bli din - nå

SISTE SJANSE

Arkitekttegnet BUEN COMPACT beliggende på Brendstaultunet i Gaustablikk. 18 av totalt 19 hytter SOLGT.
Hytta er bygget i to etasjer med entré, bod, bad samt stue og kjøkken i første plan. I andre plan er det fire soverom og bad. 

Her får du alt det beste ved å bo midt i hjertet av Gaustablikk med panoramautsikt til Gaustatoppen samt solrik beliggenhet. Hytta ligger ca 930 m.o.h rett ved langrennsløyper og ski in/out. Det er kort vei til Gaustablikk hotell, Bygget, skiutleie og et nyetablert sentrumsområde med Sportell, butikker og spisesteder. Eiendommen har panoramautsikt til Gaustatoppen, Vestfjordalen og Hardangervidda.


Gaustablikk

Vil du kjøre offpist i verdensklasse, ta 23-km på langrenn på høyfjellet i påskesola, eller nyte en deilig kakao på Sportellet med ungene?

Mange nordmenn kjenner til Gaustatoppen med sine 1 883 meter over havet, men visste du at du ser 1/6 av Norge herfra? Ved fotende ligger Gaustablikk, bare 2,5 times kjøretur fra Oslo.

En destinasjon med visjoner

Å leve opp til Gaustatoppens magi. Det er visjonen som ligger til grunn for utviklingen av Gaustablikk. Mens det bygges nye hytter, hotell, toppstasjon, heiser og bakker skal destinasjon Gaustablikk løftes til stadig nye høyder. De siste par årene er det investert 60 millioner i Gausta skisenter, som nå er et av landets største alpinanlegg med tilbud for de minste til de mest erfarne. Her tilbys det skiskole, barneområde, terrengparker, 13 heiser og 35 bakker for hele familien. Gaustabanen, den unike banen inne i fjellet, tar deg opp til Gaustatoppen og derfra kan du kjøre offpist i verdensklasse! I tillegg byr Gaustablikk på 85 km velpreparerte langrennsløyper fordelt på 17 løyper – fra lett nybegynner på 1 km til en fantastisk høyfjellstur på 23 km.

Helårsdestinasjon

Destinasjonen ligger på 1000 m.o.h og er Østlandets høyeste, snøen kommer tidlig og ligger stabilt i vintermånedene. Terrenget er velegnet for turer til ski, sykkel og til fots – dag og kveld, året rundt. Her tilbys det sykkelutleie, pump track, lysløyper, fiske, padling på Kvitåvatn og bading i friskt fjellvann. Eller du kan ta Krossobanen , Nord-Europas første totausbane til Rjukan Klatrepark? Herfra kan du gå Hardangervidda og overnatte på flere av de hyttene til Den Norske Turistforening.

Buen hytter har bygd hytter i området i over 20 år.

Velkommen til Gaustablikk og Buen hytter – en sikker investering!Tilvalg;

Peisovn og plassbygde senger og skap
Prisantydning 4 950 000,-
Bebygd areal 110 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Kjell Vidar Berntsen
kvb@buenp.no