En deilig start på fredagskvelden - kan bli din drømmehelg ?

BUEN Compact L klare for innflytting sommer 2022. 4 soverom, 2 bad, svært solrikt.

Se flere

Beliggenhet

VISNING - TA KONTAKT 915 62 498

ARKITEKT TEGNET BUEN COMPACT L Beliggende på Brendstaultunet, Gaustablikk hvor 6 nye hytter ferdigstilles 1. og 2. kv 2022. Hyttene kan ses på Brendstaultunet.

Her får du alt det beste ved å bo midt i hjertet av Gaustablikk med panoramautsikt til Gaustatoppen samt solrik beliggenhet. Hyttene ligger ca 930 moh rett ved langrennsløyper og ski in/out. Det er kort vei til Gaustablikk hotell, Bygget, skiutleie og et nyetablert sentrumsområde med Sportell, butikker og spisesteder. Eiendommen har panoramautsikt til Gaustatoppen, Vestfjordalen og Hardangervidda.

KONTAKT FOR PRIVAT VISNING PÅ 915 62 498 eller kvb@buenprosjekt.no

Generelt

VISNING - TA KONTAKT 915 62 498

Buen Gruppens høye krav til kvalitet vil være gjennomgående i materialbruk og gjennomføring. Prosjektet inneholder 6 hytter, hvorav 4 er solgt. Hyttene er spesialtegnet for området av arkitekt Kristian Tölk hos Trilog Studio. Hyttene blir bygget i 2 etasjer hvor det blir entre, bod, bad og vaskerom samt stue og kjøkken i plan 1. I plan 2 blir det 4 soverom og 1 bad. Hyttene blir svært innholdsrike og får en størrelse på 106 BRA.

Prisen er nøkkelferdige hytte/flytt rett inn - må sees ;

Ferdigstillelse 2 eller 3 kv 2022
1 biloppstillingsplass

Langrennsløypene ligger rett bak hyttefeltet og nærmeste trase er den nye og svært populære Svartdal løypa. Svartdal løypa er en lysløype rundt Kvitåvatn. Den er planlagt åpnet tidlig hvert år og skal er med dobbeltspor og skøytemulighet. Langrennsnettet i Gaustaområdet er ca 90 km oppkjørte løyper hvorav 15 km er kjørt for skøytemulighet også. Løypenettet er fordelt på 17 løyper og har ulik vanskelighetsgrad - fra nybegynner til skikkelig langløype på 23 km. Løypeselskapet preparerer alle løypene hver dag i sesongen så lenge været tillater det.

Alpinanlegget er under stadig utvikling og utbygging. Skianlegget er kjent for sin tidlig sesongstart i et av Østlandets sikreste snøområder. Skisenteret drifter pr dato 13 heiser som er tilknyttet 35 nedfarter. Det finnes 2 parkområder i anlegget samt barneheiser/bakker ved Gaustablikk hotell og ved Bygget. Det er også 4 flombelyste bakker hvor det er kveldkjøring flere dager i uken. Gaustabanen knytter skisenteret til Gaustatoppen. Her er det mulighet for Norges mest spektakulære alpintur fra din egen hytte. SE www.gausta.com/no/gausta-skisenter for mer info

Gaustatoppen 1883 moh, som mange mener er Norges flotteste fjell, hvor man kan se mer enn 1/6 av Norge på en klarværsdag. I sesongen kan man kjøpe vafler, kaffe og forfriskninger på Gaustatoppen Turisthytte på toppen. SE www.gaustabanen.no

Helårstilbudet som utvikles hele tiden
Det er varierte turmuligheter - både i T merket løypenett samt sykkelturer i nærområdet. På de mange vannene i området kan dere finne roen og oppleve de mange mulighetene som finnes - fiske, robåter, padletur eller annet.
På Rjukan kan dere oppleve Krossobanen som har Nord-Europas første taubane fra 1926. Fra toppen som heter Gvepsborg åpnes et eventyr av muligheter - innfallsporten til Hardangervidden. Hva med en sykkeltur til Kalhovde ? Telttur i T merket løype - over flere dager? Gå fra hytte til hytte i T merket løypenett? mulighetene bestemmer dere selv....

Tinn kommune og visitRjukan har turister og hyttefolk i fokus og det finnes derfor et godt servicetilbud til alle. Gaustablikk hotell med blant annet to flytende badstuer og nyheten The Loft, Den lykkelige Sportsmann med topp after ski stemning, Bygget med aktiviteter og afterski, Sport1 butikk, Dagligvare I pose og sekk SE www.visitrjukan.com


ØNSKER DERE VISNING AV OMRÅDET OG I EN FERDIG HYTTE - RING/SMS 915 62 498

Det skjer mye utvikling i området Gausta / Gaustablikk
SE www.gausta.com og la deg inspirerer

Adkomst/Tomteforhold

Følg Kvitåvatnvegen mot Gaustablikk hotell. Se skilt på høyre side ca 1 km etter Bygget og ca 1 km før hotellet.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling, hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design. Våre hytter tåler tøft klima!

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger og tekniske tjenester leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til strenge kvalitetskrav og velprøvde tekniske løsninger. I alle våre modeller benytter vi kraftig dimensjonering og kresne materialvalg. Vi har høye krav til finish.

For å se standarden vi benytter, ta kontakt med selger for avtale om visning.
Prisantydning 5 150 000,-
Bebygd areal 106 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Kjell Vidar Berntsen
kvb@buenp.no