BUEN hytte på beste beliggenhet - 1042moh

BUEN hytte – stort gulvareal, 4 soverom, 2 store bad samt badstue. Nærhet til turløyper, alpint og langrenn.

Se flere

Beliggenhet

Gaustatoppen Hyttegrend

BUEN BEITOSTØLEN SPESIAL - innflyttningsklar nå

BESTE BELIGGENHET PÅ GAUSTTOPPEN NATURPARK Nå har du mulighet til å sikre deg en BUEN Beitostølen Spesial hytte i området Gaustatoppen Naturpark. Hytta er bygget på høyfjellsplatået ovenfor Gausta Residence og er en av svært få ledige muligheter. BELIGGENHET BELIGGENHET BELIGGENHET - 1042 m.o.h, panoramautsikt og umiddelbar nærhet til turløyper, skiløyper alpint og langrenn.

Den har god planløsning og standard, med bl. a. stue/kjøkken med ovn, 2 bad, 3 soverom, tv-stue og entré, isolert bod, terrasse samt parkering.

Innflyttningsklar.

Gaustablikk

Vil du kjøre offpist i verdensklasse, ta 23-km på langrenn på høyfjellet i påskesola, eller nyte en deilig kakao på Sportellet med ungene?

Mange nordmenn kjenner til Gaustatoppen med sine 1 883 meter over havet, men visste du at du ser 1/5 av Norge herfra? Ved fotende ligger Gaustablikk, bare 2,5 times kjøretur fra Oslo.

En destinasjon med visjoner

Å leve opp til Gaustatoppens magi. Det er visjonen som ligger til grunn for utviklingen av Gaustablikk. Mens det bygges nye hytter, hotell, toppstasjon, heiser og bakker skal destinasjon Gaustablikk løftes til stadig nye høyder. De siste par årene er det investert 60 millioner i Gausta skisenter, som nå er et av landets største alpinanlegg med tilbud for de minste til de mest erfarne. Her tilbys det skiskole, barneområde, terrengparker, 13 heiser og 35 bakker for hele familien. Gaustabanen, den unike banen inne i fjellet, tar deg opp til Gaustatoppen og derfra kan du kjøre offpist i verdensklasse! I tillegg byr Gaustablikk på 85 km velpreparerte langrennsløyper fordelt på 17 løyper – fra lett nybegynner på 1 km til en fantastisk høyfjellstur på 23 km.

Helårsdestinasjon

Destinasjonen ligger på 1000 m.o.h og er Østlandets høyeste, snøen kommer tidlig og ligger stabilt i vintermånedene. Terrenget er velegnet for turer til ski, sykkel og til fots – dag og kveld, året rundt. Her tilbys det sykkelutleie, pump track, lysløyper, fiske, padling på Kvitåvatn og bading i friskt fjellvann. Eller du kan ta Krossobanen , Nord-Europas første totausbane til Rjukan Klatrepark? Herfra kan du gå Hardangervidda og overnatte på flere av de hyttene til Den Norske Turistforening.

Buen hytter har bygd hytter i området i over 20 år.

Velkommen til Gaustablikk og Buen hytter – en sikker investering!MULIGHET for eget anneks på tomten. Soverom, stue, bad samt ekstra bodplass.
Prisantydning 7 700 000,-
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Kjell Vidar Berntsen
kvb@buenp.no