Det er lett å trives i en BUEN hytte. De første 19 bildene er illustrasjoner fra våre BUEN hytter.

Musdalsæter – Prosjektert BUEN Kløvfjell – på valgfri ledige tomter

Se flere

Beliggenhet

Prosjektert nøkkelferdig hytte inkludert tomt til 1,5 millioner - Grunnarbeider og støpt plate er et estimat.

Høgsvea - Musdalsetra ligger i skogsterreng med nær tilgang til Gausdal Nordfjell. Her har BUEN Utvikling bygget mange hytter. Kom og la deg inspirere. Terrenget ligger 750 - 900 moh. med helling mot sørvest og flott utsikt mot Gudbrandsdalen og områdene omkring. Om vinteren kan du gå rett ut i skiløyper som er tilknyttet et omfattende løypenett, og om sommeren finner du fine turstier og sykkelveier.Området har slak helling med enkelte brattere partier, og enkelttrær og små skogholt gir god skjerming mot innsyn samtidig som de ikke sperrer for utsikten. Den sørvendte beliggenheten gjør at Musdalsetra har en lang solgang og utsyn som det blåner i.

Generelt

HYTTEN
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig BUEN Kløvfjell. Bruksareal på hele 160 (inklusive oppstugu). Nøkkelferdig er beskrevet under innhold.

TOMTEN
Tomteprisen er estimert på ledig tomt (estimert til 1.500.000,-) for denne annonsen. BUEN Kløvfjell er her prosjektert på valgfri ledig/passende tomt på Høgsvea/Musdalseter. BUEN Utvikling AS hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet. (Tomteprisene fra 1.100.000,- på ledige tomter)


GRUNNARBEIDER
Estimert til 550.000,- og inkludert i prosjektprisen

Adkomst/Tomteforhold

For å komme til Musdalseter Hyttegrend følger du E6 til Tretten. Tretten ligger ca. 30 km nord for Lillehammer. Fra Tretten følger du riksvei 254 over Lågen mot Gausdal. Etter ca. 6 km tar du til høyre der det er skiltet mot Musdalseter. Etter en snau kilometer ligger Musdalsæterveien på venstre side. Følg denne i ca. 3 km, hold til høyre ved de første sætrene og følg veien fram til Musdalseter Hyttegrend.

BuenGruppen Lillehammer presenterer sammen med grunneier hyttetomter som ligger sør- og sør-østvendt i delvis uthogd granskog mellom 750 og 900 moh. De øverste hyttetomtene har 180 graders utsikt fra vest til øst. Området har slak helling som gir god skjerming mot innsyn samtidig som de gir en fantastisk utsikt. Den sørvendte beliggenheten gjør at Musdalsætra har en lang solgang og utsyn som det blåner i.

Størrelsen på hyttetomtene varierer fra 1000 m2 til 1800 m2 med en utnyttelsesgrad på 15 % av tomtestørrelse og inntil 180 m2. Det kan bygges inntil 3 enheter på hver hyttetomt. De store hyttetomtene gir stor frihet når det gjelder plassering av hytta. BuenGruppen Lillehammer hjelper til med å velge riktig tomt og plassering av hytta.

ledige tomter

Det selges stadig tomter i området. Både gjennom megler, direkte fra grunneier, privat og hytteleverandør

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig med Kjøkken, bad/vaskerom, wc, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt.

1 - Utvendig og innvendig panel er beiset ihht våre fargekoder
2 - Torv på taket ferdig lagt
3 - Valgfri kjøkkenløsning eller fra en av våre leverandører
4 - Kjøkken, baderomsinnredning er inkludert
5 - Komplett rør og elektriker leveranse
6 - Flislagt ihht våre fliser (skifer/grå/sort)
7 - Sprekk panel valgfritt utvendig og innvendig
8 - Skygge panel valgfritt utvendig og innvendig
9 - 3 ulike design kan velges kostnadsfritt

Dette prosjektet leveres med budsjett priser på alle leveranser. Det er derfor mulig å påvirke leveranseomfanget, som påvirker prisene.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.
Prisantydning 6 490 000,-
Bebygd areal 160 m2
Soverom 5
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn.skotte@buenhytter.no