Storodde XL. Masse plass. Masse lys og en fryd å eie. På Høgsvea på Musdalsæter kan dette være et fint alternativ

Høgsvea – Musdalsæter – Buen Storodde XL – Prosjektert hytte på ledig tomt

Se flere

Beliggenhet

Estimert og inkludert med tomt, grunnarbeider, støp og nøkkelferdig hytte

Høgsvea - Musdalsetra ligger i skogsterreng med nær tilgang til Gausdal Nordfjell. Her har Buen Gruppen Lillehammer bygget mange hytter. Kom og la deg inspirere. Terrenget ligger 750 - 900 moh. med helling mot sørvest og flott utsikt mot Gudbrandsdalen og områdene omkring. Om vinteren kan du gå rett ut i skiløyper som er tilknyttet et omfattende løypenett, og om sommeren finner du fine turstier og sykkelveier. Området har slak helling med enkelte brattere partier, og enkelttrær og små skogholt gir god skjerming mot innsyn samtidig som de ikke sperrer for utsikten. Den sørvendte beliggenheten gjør at Musdalsetra har en lang solgang og utsyn som det blåner i.

Generelt

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig BUEN Storodde XL versjon A med utvidet romløsning i 2 etg og 1 etg, som er en av våre mest populære familiehytter, med et totalt gulvareal på ca 140 m2 + en liten kryphems. Her får dere 4 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, store bad, utvendig/innvendig bod plass, gang/hall og lofts-stue.

TOMTEN
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledig tomt på Høgsvea. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Tomtepris er estimert til 1.500.000,-. Billigere og dyrere tomte alternativ påvirker prisen opp eller ned. Det er kunden selv som velger ledige tomter på Høgsvea.

GRUNNARBEIDER:
Grunnarbeider og støp av plate i prosjektet. Dette estimeres til 550.000,-

ANNET:
Prosjektet ligger ute for godkjenning av reguleringsplan. Offentlig avgifter er ikke medberegnet dette prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

For å komme til Høgsvea - Musdalseter Hyttegrend følger du E6 til Tretten. Tretten ligger ca. 30 km nord for Lillehammer. Fra Tretten følger du riksvei 254 over Lågen mot Gausdal. Etter ca. 6 km tar du til høyre der det er skiltet mot Musdalseter. Etter en snau kilometer ligger Musdalsæterveien på venstre side. Følg denne i ca. 3 km, hold til høyre ved de første sætrene og følg veien fram til Musdalseter Hyttegrend.

Buen Gruppen Lillehammer presenterer sammen med grunneier hyttetomter som ligger sør- og sør-østvendt i delvis uthogd granskog mellom 750 og 900 moh. De øverste hyttetomtene har 180 graders utsikt fra vest til øst. Området har slak helling som gir god skjerming mot innsyn samtidig som de gir en fantastisk utsikt. Den sørvendte beliggenheten gjør at Høgsvea - Musdalsætra har en lang solgang og utsyn som det blåner i.

Størrelsen på hyttetomtene varierer i snitt fra 1000 m2 til 1800 m2 med en utnyttelsesgrad på 15 % av tomtestørrelse og inntil 180 m2 (tidligere godkjent reguleringsplan). Det kan bygges inntil 3 enheter på hver hyttetomt. De store hyttetomtene gir stor frihet når det gjelder plassering av hytta. Buen Gruppen Lillehammer hjelper til med å velge riktig tomt og plassering av hytta.

BUEN Utvikling AS

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Høgsvea, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

BUEN Utvikling AS bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar inkludert overflatebehandling av utvendig og innvendig panel. Kjøkken leveres inkl. hvitevarer ferdig montert og fraktet opp til 100.000,-, bad/vaskerom/wc, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid utvendig og innvendig er medberegnet i prisen. Komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel Nek 400). Det er varmekabler i bad og entre.

Planløsningen og rom delingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse. Hyttemodellen utstråler tradisjoner, i en moderne og eksklusiv utførelse.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 5 900 000,-
Bebygd areal 115 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no