viser hytte fra et annet område.

Nøkkelferdig hytte med tomt. Utsikt mot Gaustatoppen

Se flere

Beliggenhet

Flott beliggenhet i skjermet skogsterreng med flotte utsiktsforhold. Fra store deler av området er det også utsikt mot Gaustatoppen. Lokaliseringen er ideell for dem som ønsker fred og ro når de reiser på hytta, men samtidig nærhet til alle tilbudene i området. I umiddelbar nærhet til eiendommen finner man også fine turområder, både sommer som vinter.

Hyttefeltet ligger ca. 10 minutters kjøring fra Tuddal Sentrum. Den idylliske bygda på solsida av Gaustatoppen har et rikt kulturliv og en gjestfri, uformell atmosfære. Her finner man bl.a. butikker, kafe, byggevare, husflid m.m. 

Ca. 5 km fra Tuddal sentrum ligger familievennlige Flugonfjell Skisenter som bl.a. kan by på 700m nedfart og egen varmestue med kiosk og skiutleie. I tillegg kan Tuddalsområdet by på milevis med oppkjørte skiløyper i både skog- og høyfjellsterreng.Det er ca 6km å gå inn til Tuddal Høyfjellshotell.

Generelt

Hytten er nøkkelferdig inkl. tomt, støpt plate, torv på taket, peis ovn, kjøkken, hvitevarer, baderomsinnredning +++ Rett og slett Nøkkelferdig.

Overfalte behandling ute og inne er overlatt til kjøper.

Opparbeidelse av tomt kommer i tillegg til oppgitt pris i annonnse Ca Kr. 200 000,- - 250 000,- Kan variere fra hvilken tomt man velger 

Adkomst/Tomteforhold

Når man kommer på E134 fra Notodden tar man til høyre i Sauland og inn på fylkesveg 651 i retning Tuddal. Etter ca. 2 mil kommer innkjøringen til Flugonvegen på høyre side. følg veien vider til du kommer til et skilt på høyre side med Flugonfjell hytteområde. der kjører dere videre rett frem på Kålidalsvegen deretter inn på Hovdevegen. Det er ca 6 km fra fylkesvei 651 til tomteområdene.

Gebyrer og avgifter

Eiendommen er tilknyttet privat vei, og kommunalt vann og avløp. I annonsen ligger det inne en tomt til kr 450 000 derav 250 000 gjelder tilkoplings avgifter på vann og avløp. Betaler dokument avgift på kunn kr 200 000 i dette tilfellet.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Drømme kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredning fra Foss, pipe og ildsted Jøtul, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke mulighter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 2 600 000,-
Bebygd areal 76 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Knut Haugland
knut@buenoriginal.no