Buen hytta Tiur. Nøkkelferdig.

Buenhytte helt ferdig. Flytt rett inn. Alt av avgifter inkludert. Utsikt til Gaustatoppen. Eiet tomt

Se flere

Beliggenhet

Flott beliggenhet i skjermet skogsterreng med flotte utsiktsforhold. Fra store deler av området er det også utsikt mot Gaustatoppen. Lokaliseringen er ideell for dem som ønsker fred og ro når de reiser på hytta, men samtidig nærhet til alle tilbudene i området. I umiddelbar nærhet til eiendommen finner man også fine turområder, både sommer som vinter.

Hyttefeltet ligger ca. 10 minutters kjøring fra Tuddal Sentrum. Den idylliske bygda på solsida av Gaustatoppen har et rikt kulturliv og en gjestfri, uformell atmosfære. Her finner man bl.a. butikker, kafe, byggevare, husflid m.m. 

Ca. 5 km fra Tuddal sentrum ligger familievennlige Flugonfjell Skisenter som bl.a. kan by på 700m nedfart og egen varmestue med kiosk og skiutleie. I tillegg kan Tuddalsområdet by på milevis med oppkjørte skiløyper i både skog- og høyfjellsterreng.

Generelt

Hytta er nøkkelferdig inkl tomt og grunnarbeid, støpt plate, Torv tak, peis ovn, kjøkken fra Aubo med Elektrolux hvitevarer, baderomsinnredning, badstue og opplegg for vaskemaskin i bad.  Rett og slett Nøkkelferdig. Overflate behandlet hele hytta.
Alle på koblings gebyrer og dok avgifter er inkludert. 
Hytten selges for kunde Storekleiv Eiendoms Utvikling AS.

Adkomst/Tomteforhold

Når man kommer på E134 fra Notodden tar man til høyre i Sauland og inn på fylkesveg 651 i retning Tuddal. Etter ca. 1 mil kommer innkjøringen til Storekleiv på høyre side. Ved innkjøringen står det et stort skilt med informasjon om Storekleiv Hyttefelt. Etter få hundre meter passerer man en bro og veien svinger deretter til høyre opp en slak bakke. Mot toppen av bakken sving venstre og fortsett opp en bratt bakke. Man ankommer deretter hyttefeltet.

Årlige avgifter

Avgifter for Vei, vann og kloakk. Pr År. Kr. 14580,-

Innhold

Hytta er klar til å flytte rett inn.
Det kan levers pris på plass bygget senger fra Buen. 

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 3 937 500,-
Bebygd areal 120 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Jan Einar
je@buenoriginal.no