Vi bygger Norges mest kjøpte fjellhytte på Skrimfjellet.

Kongsberg/Skrim – Nærfjellet til Oslo – Prosjektert BUEN Storodde – inkludert tomt & grunnarbeider

Se flere

Beliggenhet

Skrim er "nærfjellet" for Oslofjordområdet. Skrimfjella har flotte skiløyper om vinteren med et omfattende oppkjørt løypenett. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Flotte turområder med merkede løyper og bademuligheter i området. Her kan du fiske og plukke bær. Lågendalen er kjent for sitt gode laksefiske og vannene i området tilbyr ørretfiske med felles fiskekort for hele området. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt. Alpinbakkene på Kongsberg ligger ca 40 minutter avgårde. Fjellseterlia er nærmeste nabo til Skrim Sauherad naturreservat, og har et meget godt utbygd tur- og løypenett. Tomtene ligger ca 625-650 moh.

Generelt

HYTTEN: Buen Storodde S er Norges mest solgte fjellhytte. Buen Storodde S har inneholder alle Buen-hyttene sine kvaliteter og er designet for å tilfredsstille kravene til en super familiehytte. Den kjennetegnes av god plassutnyttelse, funksjonalitet og finish. Hems på hele 32 m2.

TOMTEN: Kunden velger selv ledig tomt. Se bildekarusellen for ledig tomter og priser. (Tomtepris kr. 775.000,- er med i prosjektet.

GRUNNARBEIDER/STØP: Estimeres til ca 350.000,- basert på erfaringstall

ANNET: For mer informasjon ta kontakt med selger. Endelig prosjektering gjøres i samråd med kunden.

ANDRE LEDIGE HYTTEFELT: Digerhaugmyra - Ta kontakt med selger for mer informasjon. Fjellseterlia - Ta kontakt med selger for mer informasjon

Adkomst/Tomteforhold

Fra Vestfold byene, Drammen, Asker og Bærum er det ca 1 times kjøring til Skrim. Oppkjøring Skrim Nord, Digerhaugveien nord for Passebekk. Fra Oslo Drammen og mot Hvittingfoss. For kart og nærmere veibeskrivelse: www.visitskrim.no

Buen Gruppen Lillehammer

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen, Vestfold, Hallingdal og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen. Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig LEVERANSE; * HTH kjøkken ihht tegning * Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter) * Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard) * Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard) * Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse * Byggesøknad inkludert * Bygge og prosjektleder inkludert * Rigg og drift inkludert * Utvendig og innvendig ferdig snekkret (Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Buen Gruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte. Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller. Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde
Prisantydning 4 200 000,-
Bebygd areal 120 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no