Innbydende fasade

Fantastiske tomter med spennende hyttemodell – DET ER DIN TUR NÅ

Se flere

Beliggenhet

Tomtene er selveiertomter og hver tomt har eget gards og bruksnummer.

Generelt

NØKKELFERDIG LEVERANSE INKLUDERT TOMT, GRUNNARBEIDER, STØP OG HØY STANDARD HYTTE

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig BUEN Beitostølen. Brutto arealet på hytta er på hele 83 m2 + hems på ca 18 m2. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

TOMTENE
Inkludert tomt. Hytta Beitostølen S er her prosjektert på tomt Jonshøgdi. BUEN Premium Hytter hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet.
.

Destinasjonen ligger landlig, i nydelige omgivelser, og er det perfekte fritidssted. Området er et eldorado for friluftsmennesket - her kan du nyte uendelig med turmuligheter som passer både store og små - alle årstider!Vi tilrettelegger nå for bygging av 2 hytter i dette feltet.

Tomtene selges byggeklare, med all infrastruktur fremlagt på tomtens byggeområde. Dette innebærer gruset byggeområde, parkering, samt også vann, avløp, elektro og fibertrekkerør fremlagt. Det blir vei helt frem til tomten på sommerstid, og preparert skiløype fra fellesparkering om vinteren som går rett forbi hytten din.

Adkomst/Tomteforhold

Kort kjørevei fra Bergen uten bekymring for stengte fjelloverganger, med tilgang til vakker natur på alle kanter.

Nyt naturen

Området byr på noen av de beste fjell- og fjordopplevelsene som landet har å by på. Listen over turer å gå, og fantastiske steder å besøke er utømmelig. Det godt utgangspunkt for å skape minneverdige naturopplevelser for hele familien.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig med Kjøkken og stue på over 30 m2, 3 soverom og i tillegg mulighet for inntil 4 sovepasser på hemsen. Det er bad og vaskerom eller sauna, torv på tak, fliser, parkett, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn slik at naturen kommer til sin rett. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet.

Ta kontakt så finner vi sammen frem til DIN hyttedrøm.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 4 610 000,-
Bebygd areal 77 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Thor-Arne Fagervold
thor-arne@buenpartnervest.no