Tilsvarende hytte

Fantastiske tomter med Ny spennende hyttemodell – DET ER DIN TUR NÅ

Se flere

Beliggenhet

Tomtene har panoramautsikt og optimale solforhold. på klare dager har man utsikt helt til Folgefonna. velg mellom Gnr 22 Bnr 214 eller Gnr 22 Bnr 215

Generelt

NØKKELFERDIG LEVERANSE INKLUDERT TOMT, GRUNNARBEIDER, STØP OG HØY STANDARD HYTTE

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind. Brutto arealet på hytta er på hele 89 m2 + hems på ca 37 m2. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

TOMTENE
Inkludert med ledig tomt til 1.100.000. Hytta Høgtind er her prosjektert på valgfri ledig/passende tomt. BUEN Premium Hytter hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet.

Destinasjonen ligger i nydelige omgivelser, og er det perfekte fritidssted. Området er et eldorado for friluftsmennesket - her kan du nyte uendelig med turmuligheter som passer både store og små - alle årstider!


Vi tilrettelegger nå for bygging av 3 hytter i felt. Se vedlagte reguleringsbestemmelser for utfyllende informasjon.

Tomtene selges byggeklare, med all infrastruktur fremlagt på tomtens byggeområde. Dette innebærer gruset byggeområde, parkering, samt vann, avløp, elektro og trekkrør for fibernett fremlagt. Det blir selvsagt organisert vinterbrøytet vei helt frem til tomtegrensen.

Adkomst/Tomteforhold

Tilkomsten er via godt brøytede private veier, med tilgang til vakker natur på alle kanter. Vinterbrøytede veier i feltet, sikrer at dere alltid kommer trygt frem uansett årstid. Oppstart kan være når det passer for dere. Vi har fremdeles litt ledig kapasitet i 2022 for oppstart.

Nyt naturen

Området byr på noen av de beste fjellopplevelsene som landet har å by på. Listen over turer å gå, og fantastiske steder å besøke er utømmelig. Det godt utgangspunkt for å skape minneverdige naturopplevelser for hele familien. For de som liker alpint er det kun kort vei til flere flotte anlegg.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig med Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn slik at naturen kommer til sin rett. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet.

Ta kontakt så finner vi sammen frem til DIN hyttedrøm.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 5 490 000,-
Bebygd areal 82 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Thor-Arne Fagervold
thor-arne@buenpartnervest.no