Tilsvarende hytte

Ny spennende hyttemodell – DET ER DIN TUR NÅ

Se flere

Beliggenhet

Tomtene er selveiertomter og hver tomt får eget gards og bruksnummer.

Generelt

NØKKELFERDIG LEVERANSE INKLUDERT TOMT, GRUNNARBEIDER, STØP OG HØY STANDARD HYTTE

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind. Brutto arealet på hytta er på hele 89 m2 + hems på ca 37 m2. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

TOMTENE
Inkludert med ledig tomt til 1.550.000. Hytta Høgtind er her prosjektert på valgfri ledig/passende tomt på Eikedalen INN Fjellandsby. BUEN Premium Hytter hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet. (Tomteprisene ligger i fra/snitt på 1.550.000,-)Den korte reiseveien til Eikedalen, for deg som bor i Bergen og omegn, gjør dette hytteparadiset til et fritidssted som man kan bruke mye også i ukedagene og i vanlige helger.

Her kan du tilbringe fritiden - midt i smørøyet mellom et yrende storbyliv, shopping og underholdning i Bergen, og fantastiske naturopplevelser i vakre Hardanger.

Destinasjonen ligger landlig, i nydelige omgivelser, og er det perfekte fritidssted. Området er et eldorado for friluftsmennesket - her kan du nyte uendelig med turmuligheter som passer både store og små - alle årstider!

Eikedalen INN Fjellandsby består av totalt 50 hyttetomter fordelt på delfelt H3-H4-H5-H6, og tomteområdet ligger kant i kant med Eikedalen Skisenter. Her kan du velge om du vi l ha ski-inn/ut eller om du ønsker tomt lenger vekke fra alpinbakkene. Alle tomtene er selveier tomter og får eget gbnr.

Vi tilrettelegger nå for bygging av 15 hytter i felt H3. Feltet H3 består av de 15 hyttetomtene som ligger nærmest alpinløpene, og har ski-inn/ut til Hardangerløypen - direkte fra feltet. Tomtene ligger i skrående terreng i etablert hytteområde og er sørvendt. Tomtene har størrelse fra 550-1335 kvm og er godkjent for inntil T-BRA=165 kvm inklusive 2 stk. biloppstillingsplasser 30 kvm. Se vedlagte reguleringsbestemmelser for utfyllende informasjon.

Tomtene selges byggeklare, med all infrastruktur fremlagt på tomtens byggeområde. Dette innebærer gruset byggeområde, parkering, samt også vann, avløp, elektro og fibernett fremlagt. Det blir etablert veibelysning på felles veier, og det blir selvsagt organisert vinterbrøytet vei helt frem til tomtegrensen. Alt dette er inkludert i TomtePrisene.

Adkomst/Tomteforhold

Lett tilkomst via Eikedalen skisenter og vei helt inn til egen vinterbrøytet parkeringsplass på din egen hyttetomt. Enklere blir det ikke.

Nyt naturen

Eikedalen og Kvamskogen strekker seg over fjellplatået mellom Samnanger og Hardanger, som går fra ca. 400 til ca. 1300 m.o.h., og har i alle år vært et populært utfartssted for tur- og skisultne Bergensere. Området byr på noen av de beste fjell- og fjordopplevelsene som landet har å by på. Listen over turer å gå, og fantastiske steder å besøke er utømmelig. Det godt utgangspunkt for å skape minneverdige naturopplevelser for hele familien.

Eikedalen og Kvamskogen er også et skieldorado om vinteren, med omlag 35 km preparerte alpine nedfarter og 65 km preparerte langrennsløyper.

Fine turer i nærområdet, til Mødalen, Steinkvandalen, Sunnvoredalen, og Fotasperrdalen via Goddalseggene (1106 MOH), og Tveitakvitingen via Fossdalshorga, Høganova (1060 MOH) og Såta, og Breiarusta til Langavassnuten (798 MOH). Populære toppturer og randonee i nærområdet er, Byrkjefjell (1046 MOH), Botnanuten (1025 MOH), Nipen (718 MOH), Såta (802 MOH), Tveitakvitingen (1299 MOH), Gråtindande (1105 MOH), Gråkorvenuten (969 MOH), Lendefjell (1060 MOH) og Fulgafjell (1334 MOH), for å nevne noen.

Eikedalen byr på mer enn moro i alpinanlegget. Stedet er også et flott utgangspunkt for skiturer der man slipper å gå i kø, gir tilgang til topper med flott utsikt og som byr på fin skikjøring.

Fra parkeringen er det bare å følge elveløpet til Teigaelva innover. Like før man kommer inn i Skeiskvanndalen passerer traseen et punkt hvor det er litt bratt og smalt. Her kan være litt utfordrende å passere ved vanskelige snøforhold, særlig dersom det er isete og hardt. Når man så kommer inn i dalen åpner det seg opp et nydelig terreng innover mot Skeiskvanndalsvatnet hvor den mektige vestveggen på Iendefjellet troner 700 m opp over dalbunnen.

På sommerstid går det T-merket løype inn dalen til DNT hyttene Vending og Gullhorgabu. Stien passerer et par gamle støler; først Herand og deretter Juvik. På den andre siden av vannet ligger Gamlestølen, og herfra er det også mulig å ta seg opp på Byrkjefjellet. På vestsiden stiger det jevnt opp mot Flæfjellet (939 moh). Denne brede flanken byr på snaut 400 høydemeter; jevn og fin stigning med utallige muligheter for fin nedkjøring.

Fra Flæfjellet kan man ta seg videre vestover ned i et skar og over til Grøet (920 moh), hvor stolheisen fra alpinanlegget topper ut. Nedstigningen i skaret er bratt, men finner du den beste veien så går det fint å ta seg ned på ski.

Det er også fint turområde på vestsiden av alpinanlegget til Huldabottsfjellet (773 moh), Børdalsfjellet (785 moh) og Utløbottsfjellet (719 moh). I hellingene ned mot Eikedalen kan man se restene av det gamle alpinanlegget - "Samnangertrekket" - som i sin tid lå her. Flott utsikt mot sør, inn Raunebottsdalen mot "Stutabotn"; en kvass dal med stupbratte fjellsider innunder Kvitingen (1299 moh).

Turene kan gjerne avsluttes med fine nedrenn i alpinanlegget.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig med Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn slik at naturen kommer til sin rett. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet.

Ta kontakt så finner vi sammen frem til DIN hyttedrøm.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 5 450 000,-
Bebygd areal 82 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Thor-Arne Fagervold
thor-arne@buenpartnervest.no