Storodde S. "Norges mest solgte fjellhytte". Vi kan tilpasse hytta til kundes behov. Ta gjerne kontakt med for mer informasjon.

Prosjektert Buen Storodde S – INKLUDERT estimert tomt/grunnarbeider

Se flere

Beliggenhet

Idyllisk mellom Hafjell & Kvitfjell ligger Hulderhaugen/Gullhaugen. Det er en flott og idyllisk beliggende i seterlandskapet på Flausæter, som i dag er i delvis aktiv drift. Fra eiendommen har man flott utsikt utover seterområdet med ett par tjern, mot Goppollen og omkringliggende fjellområder.

Hyttetometene ligger sørøstvendt til i terrenget, på venstre side av Goppollvegen og ca. 8 km innenfor bommen på Mykkelseter. Eiendommen vil være et flott utgangspunkt for naturopplevelser både sommer og vinter. Om sommeren byr Fåvangfjellet på milevis med fjellveger for sykkelturer, gode fiske- og turmuligheter og man har gangavstand til 7 forskjellige fiskevann i nærområdet. Ønsker du å ta deg et bad ute i naturen, kan du blant annet gjøre det i Fennatjønnet.

På vinterstid er det uendelig med flotte skiløyper i området. Ønsker du deg til alpinbakken, er det ca. 2,5 mil til Kvitfjell. Ca 2 mil til Fåvang sentrum med matbutikk og ca. 6 mil til Lillehammer med de fleste servicefunksjoner og fritidstilbud.

Generelt

HYTTEN:
Buen Storodde S er Norges mest solgte fjellhytte. Buen Storodde S har inneholder alle Buen-hyttene sine kvaliteter og er designet for å tilfredsstille kravene til en super familiehytte. Den kjennetegnes av god plassutnyttelse, funksjonalitet og finish. Hems på hele 32 m2.

TOMTEN:
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledig tomt 2 på Hulderhaugen 7 (G.B nr 140/40) og er inkludert. Annen tomt kan velges etter nærmere avtale. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Tomteprisen er inkl. i prosjektet

GRUNNARBEIDER:
Betongarbeider/støpt plate, samt gravearbeider er inkludert i prisen. Kostandsramme på 400.000,-

ANNET:
Offentlig/private avgifter er ikke medberegnet dette prosjektet.

LEVERANSE:
* Kjøkken ihht tegning
* Peisovn
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst/Tomteforhold
Når du kommer sydfra så ta av fra E-6 ved Krekke (nord for Tretten). Følg skilting mot Goppollen. Kjør veien opp mot fjellet og etter ca. 8 km kommer man til bommen. Fra bommen kjører man i ca. 5 km for så å ta til venstre inn i Flausetervegen, følg veien videre ca. 700 meter og ta til venstre på Huldrehaugen. Tomtene ligger på høyre side av veien.

På flotte Fåvangfjellet har du nå muligheten til å oppfylle drømmen om egen hytte! Tomtene ligger svært fint til i seterlandskaper på Flausæter. Området byr uendelige naturopplevelser både sommer og vinter. Om sommeren har området fortsatt aktiv seterdrift, og byr på milevis med tur- og sykkelstier. Det er også gode fiske- og bademuligheter. Vinterstid går det preparerte skiløyper i området, og Troll-løypa fra Høvringen til Sjusjøen passerer også her. Det er ca 2,5 mil til alpinbakkene i Kvitfjell. Tomtene er på 1-1.1 daa og ligger i skrånende terreng med typisk vegetasjon for området med glissen granskog. Det er opparbeidet ankomstvei til tomtene med mulighet for vinterbrøyting. På hver hyttetomt tillates en hytteenhet, max 120 BRA bestående av maks 3 bygninger (hytte, uthus og anneks)

BUEN Utvikling AS

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Gol, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

BUEN Utvikling AS bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig. Prosjektet er beskrevet under "Generelt"

Standard

Buen Gruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 4 600 000,-
Bebygd areal 120 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no