Kundebygget Småroi.

Idyllisk mellom Hafjell & Kvitfjell – Prosjektert Buen Småroi L – Bygges på ledige tomter

Se flere

Beliggenhet

Hulderhaugen/Gullhaugen ligger flott og idyllisk beliggende i seterlandskapet på Flausæter, som i dag er i delvis aktiv drift. Fra eiendommen har man flott utsikt utover seterområdet med ett par tjern, mot Goppollen og omkringliggende fjellområder.

Hyttetometene ligger sørøstvendt til i terrenget, på venstre side av Goppollvegen og ca. 8 km innenfor bommen på Mykkelseter. Eiendommen vil være et flott utgangspunkt for naturopplevelser både sommer og vinter. Om sommeren byr Fåvangfjellet på milevis med fjellveger for sykkelturer, gode fiske- og turmuligheter og man har gangavstand til 7 forskjellige fiskevann i nærområdet. Ønsker du å ta deg et bad ute i naturen, kan du blant annet gjøre det i Fennatjønnet.

På vinterstid er det uendelig med flotte skiløyper i området. Ønsker du deg til alpinbakken, er det ca. 2,5 mil til Kvitfjell. Ca 2 mil til Fåvang sentrum med matbutikk og ca. 6 mil til Lillehammer med de fleste servicefunksjoner og fritidstilbud.

Generelt

Inkl tomt, grunn/betongarbeider og nøkkelferdig hytte

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Småroi L, som er en populær modell og familiehytte, med et totalt bruksareal på hele 64 + 15 m2(kryphems), og terrase ved inngangspartiet. Her får dere 3 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning på 21,3m2, bad, wc (ihht reguleringsbestemmelser), utvendig bod, gang/entre og et areal på hemsen som er illustrert med 2 sengeplasser og et lite lagringskott

TOMTEN
Prosjektet har tatt utgangspunkt i ledig tomt 2 på Hulderhaugen 7 (G.B nr 140/40) og er inkludert. Annen tomt kan velges etter nærmere avtale. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Tomteprisene er 300.000,- + omkostninger. Det er pr Januar 2020 3 ledige tomter.

GRUNNARBEIDER:
Betongarbeider/støpt plate er inkludert.

ANNET:
Offentlig/private avgifter er ikke medberegnet dette prosjektet.

Adkomst/Tomteforhold

Når du kommer sydfra så ta av fra E-6 ved Krekke (nord for Tretten). Følg skilting mot Goppollen. Kjør veien opp mot fjellet og etter ca. 8 km kommer man til bommen. Fra bommen kjører man i ca. 5 km for så å ta til venstre inn i Flausetervegen, følg veien videre ca. 700 meter og ta til venstre på Huldrehaugen. Tomtene ligger på høyre side av veien.

På flotte Fåvangfjellet har du nå muligheten til å oppfylle drømmen om egen hytte! Tomtene ligger svært fint til i seterlandskaper på Flausæter. Området byr uendelige naturopplevelser både sommer og vinter. Om sommeren har området fortsatt aktiv seterdrift, og byr på milevis med tur- og sykkelstier. Det er også gode fiske- og bademuligheter. Vinterstid går det preparerte skiløyper i området, og Troll-løypa fra Høvringen til Sjusjøen passerer også her. Det er ca 2,5 mil til alpinbakkene i Kvitfjell. Tomtene er på 1-1.1 daa og ligger i skrånende terreng med typisk vegetasjon for området med glissen granskog. Det er opparbeidet ankomstvei til tomtene med mulighet for vinterbrøyting. På hver hyttetomt tillates en hytteenhet, max 120 BRA bestående av maks 3 bygninger (hytte, uthus og anneks)

Buen Utvikling AS

BUEN Utvikling har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig. Prosjektet er beskrevet under "Generelt"

Standard

BuenGruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 3 900 000,-
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no