Vår bestselger Buen Høgtind illustrert i vinterlandskap. Kanskje din neste hytte?

Galdhøpiggen – Tradisjonsrike Buen Høgtind – inkl tomt/grunnarbeider/støp

Se flere

Beliggenhet

NØKKELFERDIG LEVERANSE INKLUDERT TOMT, GRUNNARBEIDER, STØP OG HØY STANDARD HYTTE

Fritid blir dobbel så verdifull på Galdhø Fjellgrend. Unikt, Unikt og Unikt er beskrivelsen vi liker å bruke.

Beliggenheten må kalles unik med utsikt over dalen og elven, 20 fjelltopper over 2000 meter mot vest og den karakteristiske skavlen på toppen av Glittertind mot syd. Dette er ikke bare terskelen til Jotunheimen – det er Jotunheimen. Dette er et tomteområde som ligger helt øverst i Bøverdalen, ca 22 km fra Lom. Tomtene ligger på ca 1100 moh, syd-vest vendt i en fjellside ikke langt fra Raubergstulen og det er kun 10-12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret

Dette er et eldorado for ulike typer fritidsaktiviteter. Her kan du drive med toppturer og brevandring, sommerski/randonne og frikjøring, langrenn og her ligger Jotunheimen klatrepark, rikt dyreliv, jakt og fiske. Det er et hestesenter her og du kan besøke seterdrift.

Generelt

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind. Brutto arealet på hytta er på hele 89 m2 + hems på ca 37 m2. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

TOMTENE
inkludert med ledig tomt til 550.000. Flere tomter er nå solgt, men flere fine tomter igjen. Ta kontakt for mer informasjon om ledige tomter. Hytta Høgtind er her prosjektert på valgfri ledig/passende tomt på Galdø Hyttegrend. BUEN Utvikling AS hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet. (Tomteprisene ligger i fra/snitt på 550.000,-)

MER OM TOMTENE:
Hyttetomtene har unik utsikt over dalen og elven, 20 fjelltopper over 2000 meter mot vest og den karakteristiske skavlen på toppen av Glittertind mot syd. Dette er Jotunheimen. Dette er hyttetomter som ligger helt øverst i Bøverdalen, ca 22 km fra Lom. Tomtene ligger på ca 1100 moh, syd-vest vendt i en fjellside ikke langt fra Raubergstulen og det er kun 10-12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret Tomtene må oppleves og visninger blir gjort etter avtale.

GRUNNARBEIDER/GRAVING
Det benyttes lokale aktører for dette arbeidet og dette er estimert og inkludert med 450000,-. Det er delvis opparbeidet infrastruktur til tomtegrensen.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Lillehammer kjører du mot Raudbergstulen/Lom. Her møter du et fantastisk hytteområdet. ca 2,5 timer fra Lillehammer.

BUEN Utvikling AS

BUEN Utvikling AS har ansvaret for salg og oppføring av BUEN Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig med Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn slik at Jotunheimen kommer til sin rett. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 4 300 000,-
Bebygd areal 82 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no