Spesial tilpasset for hyttefeltet er en unik hytte Storodde Spesial fra Buen Lillehammer. Hytte under oppføring 1 time fra feltet.

Galdhøpiggen – Tradisjonsrike Buen Storodde Spesial – inkludert tomt/grunnarbeider/støp

Se flere

Beliggenhet

En spesialtilpasset hyttemodell fra BUEN Utvikling AS. Her får en maksimalt utnyttet hytte innenfor gjeldende bestemmelser.

På Galdhø Fjellgrend sier vi at fritid blir dobbel så verdifull. På Galdhø Fjellgrend er det Unikt, Unikt og Unikt

En herlig beskrivelsen, på en fantastisk destinasjon med Galdhøpiggen som nærmeste nabo!

Beliggenheten må kalles unik med utsikt over dalen og elven, 20 fjelltopper over 2000 meter mot vest og den karakteristiske skavlen på toppen av Glittertind mot syd. Dette er ikke bare terskelen til Jotunheimen – det er Jotunheimen. Dette er et tomteområde som ligger helt øverst i Bøverdalen, ca 22 km fra Lom. Tomtene ligger på ca 1100 moh, syd-vest vendt i en fjellside ikke langt fra Raubergstulen og det er kun 10-12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret

Dette er et eldorado for ulike typer fritidsaktiviteter. Her kan du drive med toppturer og brevandring, sommerski/randonne og frikjøring, langrenn og her ligger Jotunheimen klatrepark, rikt dyreliv, jakt og fiske. Det er et hestesenter her og du kan besøke seterdrift.

Generelt

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig BUEN Storodde, som er en av våre mest populære familiehytter, med et totalt bruksareal på hele 121 m2(inklusive hemsen). Her får dere 4 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, stort bad, utvendig bod plass, gang/hall og et areal på hemsen.

For komplett oversikt over leveransen oppfordres det å ta kontakt med selger. Gjerne pr sms eller chat på facebook (buengruppen lillehammer)

TOMTENE:
Tomteprisen tilkommer prosjektet. Det er ca 35 tomter til salg. Ledige tomter vises i tomtekartet som link til denne annonsen. Hytta Storodde Spesial er her prosjektert på valgfri ledig/passende tomt på Galdø Hyttegrend. BuenGruppen Lillehammer hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet. (Tomteprisene ligger i fra ca 550.000,-og er inkludert i denne annonsen.

MER OM TOMTENE:
Hyttetomtene har unik utsikt over dalen og elven, 20 fjelltopper over 2000 meter mot vest og den karakteristiske skavlen på toppen av Glittertind mot syd. Dette er Jotunheimen. Dette er hyttetomter som ligger helt øverst i Bøverdalen, ca 22 km fra Lom. Tomtene ligger på ca 1100 moh, syd-vest vendt i en fjellside ikke langt fra Raubergstulen og det er kun 10-12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret Tomtene må oppleves og visninger blir gjort etter avtale.

GRUNNARBEIDER/GRAVING:
Det benyttes lokale aktører for dette arbeidet og dette tilkommer prosjektet etter nærmere avtale. Det er delvis opparbeidet infrastruktur til tomtegrensen. Grunnarbeider og støp av plate er inkludert med 400.000,- pr tomt i dette prosjektet. Mer info fås av megler.

En unik investering. Be om tilbud tilsendt.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Lillehammer kjører du mot Raudbergstulen/Lom. Her møter du et fantastisk hytteområdet. ca 2,5 timer fra Lillehammer.

BUEN Utvikling AS

BUEN Utvikling AS har ansvaret for salg og oppføring av BUEN sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

BUEN Utvikling AS bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig med Kjøkken og stue på over 40 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn slik at Jotunheimen kommer til sin rett. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet.

BUEN Storodde har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 4 500 000,-
Bebygd areal 88 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no