Utvidet annonsert model

Utvidet Buen hytte med opparbeidet tomt, badstue, 3 sov, vaskerom

Se flere

Beliggenhet

Eiet flott tomt nær ski løypa. 

Det er i feltet inna for Solskins dalen. Byggeklar tomt. Strøm, vei, vann, avløp og fiber til tomte grennsa. se vedlagt kart pdf.

Lifjell er et flott, variert og egenartet turområde! Et mangfold av spennende kulturminner og urørt natur spredt utover et område på nærmere 200 km2. Store deler av Lifjell ligger over 1000 moh. I tillegg til høyfjellet er det kort veg til Bø sommarland. Bø sentrum med fristende shoppingmuligheter og urbane kaffer, Gullbring kulturhus med innendørs svømmeanlegg, teater og kino

LIFJELL 4 SESONGER

Når snøen smelter og fruktblomstringen står frem med all sin prakt er Telemark et nydelig sted å være!
Sommeren er spekket med festivaler og i Bø Sommarland kan hele familien få dagene til å løpe løpsk.
Utover høsten fortsetter det med Dyrskun i Seljord og Eplefest på Gvarv. Fisket er godt på fjellet og i de mange skogsvannene i området.

Turstiene er godt merket og går i flatt terreng og i brattere lende. Det er et variert høyfjellsterreng som møter deg her oppe.

På Lifjell finner du et flott alpintilbud med skianlegg for hele familien. Her er skiutleie/skishop, en koselig kafe og skiskole etter avtale.

På toppen ved parkeringsplassen på Jønnbu finner du Vinterland som er et eget lite skisenter spesiellt for barn og nybegynnere. Et spennende aktivitetsanlegg som passer ypperlig for barn og nybegynnere på slalåm, snowboard og langrennski. Her finner du en enkel nedfart på ca. 350 meter og en tallerkenheis.

Kanskje Norges beste barnebakke!

Når det gjelder langrennsløyper, finnes flere sløyfer i flatt skogsterreng for de som ønsker det, eller en barsk fjelltur i skikkelig høyfjellsterreng. 

På Lifjell finner du også 80 km. langrennsløyper fra de letteste til de mer utfordrende.

Generelt

Hytta er en utvidet Elisabet modell.
Det er større stue, badsue og vaskerom i bod. 

Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, bad torv på tak og støpt såle ++++ 
Tomt og Oppabeidet er inkludert i salgs prisen

Det er ikke tatt med beis av hytta inne / Ute i tilbudet.

Adkomst/Tomteforhold

Når dere har kjørt av mot Lifjell i rundkjøringa i Bø, ta av til venstre mot Lifjell rett etter avkjøringen til Bø Sommarland. Kjør opp til Lifjell, forbi Lifjellstua/Fjellkirken og hytta til Nome Røde Kors, sving til venstre her mot Lifjelltunet, 50m lenger frem svinger det en vei ned til venstre, her står et informasjons - skilt som anviser tomter til salgs. 120m videre frem mot Lifjelltunet står et nytt informasjons - skilt som anviser tomter langsmed veien ned til venstre.

Fra Oslo: 
Kjør mot Drammen og følg E134 til Kongsberg, og videre til Notodden. Følg skilting mot Gvarv og Akkerhaugen fra Notodden. Følg RV36 fra Gvarv mot Bø og til høyre mot Lifjell i rundkjøringa i Bø. (Deretter følg anvisningen ovenfor). Kjøretid ca 2,5 timer

Fra Vestfold: 
Følg E18 til Porsgrunn, og videre riksvei 36 fra Porsgrunn til Bø. Ta til høyre mot Lifjell i rundkjøringa i Bø kjøretid ca 2 timer

Gebyr og Avgifter

Følgende avgifter og gebyrer kommer i tillegg til salgssum:

Totalt avgifter og på kobling gebyrer Vann, strøm, kloakk og bygge søknad til kommunen ca 45 000,-

Kontingent til Hytteforeningen som går til vei vedlikehold, bom tilgang, preparering av ski løyper og brøyting kr. 6500,- pr. År

Det er eiendomskatt i Bø kommune.

Dok avgift Kr. 15 000,- Den er inkludert i salg prisen. 

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Aubo eller Drømmekjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 4 043 750,-
Bebygd areal 89 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Jan Einar Stølan
je@buenoriginal.no