Kløvfjell

DANEBU – DAMSTØLEN – Prosjektert eksklusiv BUEN hytte.

Se flere

Beliggenhet

Tomta har en solfylt og fin beliggenhet, rett ved Damtjednet. Fra tomta har du utsikt til nære områder som Danebu Kongsgård, Bjørgovarden og Binnhovdknatten. Flott utsikt til fjellområdene i vest, med blant annet Skogshorn i Hemsedal.

Generelt

Hytta er prosjektert for oppføring i 2020. Valg og utforming kan påvirkes av kunde.

Prisen er nøkkelferdig hytte inkludert fundamentering. Pris for gravearbeider er stipulert, da grunnforholdene må sjekkes nærmere.

Ta kontakt for mer informasjon. 

Adkomst/Tomteforhold

Følg E-16 til Aurdal og ta av på Danebuveien til Aurdalsåsen. Ta til venstre inn Gråndalsvegen rett før Damtjednet. Tomteområdet ligger som første vei til venstre i Gråndalsvegen.

Buen Gruppen Lillehammer

Buen Partner Lillehammer har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen. Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Hytta er innholdsrik med stor stue/spisestue på tilsammen 50 kvadrat. Hovedbad med toalett, ekstra toalett/vaskerom. 2 store soverom i 1 etg. med utgang til terrasse fra masterbedroom. Terrassen er på 40 kvadrat. Hemsestue på 14,3 kvadrat samt to soverom og eget bad på hems.

Standard

Prosjektert hytte leveres nøkkelferdig, snekkerferdig inn- og ute, inkludert kjøkken med hvitevarer, baderomsinnredninger, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.I tillegg har hytten utvendig Vedbod/skibod og innvendig bod/garderobe som gir god lagringsplass.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med eiketrinn, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange detaljene rundt om. 

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Prisantydning 5 390 000,-
Bebygd areal 149 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Tor Ivar Gullord
tor.ivar@buenlillehammer.no