Illustrasjon tilsvarende hytte

Synnfjell/Høgda – Prosjektert nøkkelferdig hytte – inklusive tomt/grunnarbeider/støp

Se flere

Beliggenhet

INKLUDERT TOMT, GRUNNARBEIDER, STØP og HYTTE

Beliggende på høyde med utsikt (270grader) både mot Gudbrandsdalen og Valdres. Midt i langrennsnettet! Tomtene ligger PÅ TOPPEN mellom Dokkadalen og Synndalen. Synnfjellet har prima preparerte langrennsspor for både skøyting og klassisk langrenn. Snøsikkert område med skisesong fra november til mai.

Generelt

BUEN har flere hytte modeller til salgs som prosjekt i Synnfjell. Her kan du velge hytte fritt innenfor reguleringsbestemmelsene for området.

HYTTA:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Beitostølen XL. Hytta har et totalt gulvareal på hele 145 m2 + terrasser. Masse plass og ulike soneinndelinger. Ypperlig for sosiale sammenkomster. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

GRUNNARBEIDER & STØP:
Inkludert dette prosjektet med estimat på ca 350.000. Avhengig av hytte størrelse og tomtens beskaffenhet

TOMT:
Inkludert dette prosjektet. De fleste prisene på tomtene ligger mellom 850.000 - 1.000.000,- tomtestørrelsen er på 1000m2. I dette prosjektet har vi brukt laveste pris på ledig tomt

Adkomst/Tomteforhold

Ca. 2t 30min fra Oslo/ Akershus. Du kan kjøre enten Nittedal - Dokka(rv.250 mot Lillehammer) - Torpa, eller Oslo - Hamar - Vingrom(rv.250 retning Dokka) - Torpa. Fra Oslo vest er det alternativt Sollihøgda - Norderhov (om Klekken) til Jevnaker og videre mot Dokka derfra. Kjøretid fra Drammen er ca 2t 45min. Beliggende på høyde med utsikt(270grader)både mot Gudbrandsdalen og Valdres. Midt i langrennsnettet! Tomtene ligger PÅ TOPPEN mellom Dokkadalen og Synndalen . Synnfjellet har prima preparerte langrennsspor for både skøyting og klassisk langrenn. Snøsikkert område med skisesong fra november til mai.

Buen Gruppen Lillehammer

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen, områder i Valdres og Rendalen. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Buen Beitostølen XL har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Stuen og kjøkken har åpen himling, som forsterker romfølelsen. Se foreslått planløsning (kan endres)

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig over støpt plate.

* Kjøkken og stue på over 34 m2
* 4 soverom + liten hems
* 2 bad
* Bod & teknisk rom med inngang utenfra og innenfra
* Entrè/Hall med stor lagringskapasitet
* Overbygget inngangsparti
* Stor gang

Det er torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet

LEVERANSE:

* HTH kjøkken ihht tegning
* Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Buen Gruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller. Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde
Prisantydning 4 950 000,-
Bebygd areal 145 m2
Soverom 6
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no