Vår bestselger Buen Høgtind illustrert i vinterlandskap. Kanskje din neste hytte?

FELT – A – Renåfjellet – Prosjektert BUEN Høgtind – LEDIG TOMTER MED UTSIKT

Se flere

Beliggenhet

KOMPLETT NØKKELFERDIG LEVERANSE INKLUDERT HYTTE, TOMT, GRAVING OG STØP

Renåfjellet finner du i Rendalen kommune, ca tre timers kjøretur fra Oslo, ca. 70 km nord for Rena. Destinasjonen byr på friluftsaktiviteter året rundt. Det er jakt, tur, sykkel, ski og alpint i og på området. Det er nærbutikk i et lite tettsted i Åkerstrømmen. Har finner du også andre fasiliteter som en trenger i hyttehverdagen og fritid

Generelt

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Høgtind. Se annonsen for komplett oversikt.

TOMTENE
Tomteprisen tilkommer prosjektet. På Renåfjellet er det fritt valg av ledige tomter. Hytta Høgtind er her prosjektert på valgfri ledig/passende tomt på Renåfjellet. BuenGruppen Lillehammer hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet, og vedlagte prosjekt er et forslag. Andre hytter kan velges innenfor reguleringsbestemmelsene. På Renåfjellet selger vi tomtene ferdig opparbeidet klar for støping. Det er tatt utg.pkt i tomtepris på 650.000

MER OM TOMTENE:
I Renåfjellet finner du praktfullt beliggende, syd-vestvendte høyfjellstomter med panoramautsikt, alle selveier med full infrastruktur, omgitt av grønne lunger og friområder slik at følelsen av frihet og uberørt natur blir stor. Det er opparbeidet full infrastruktur i området slik at det er vei frem til tomtene, og vann, avløp og strøm ligger i prinsippet i tomtegrensen. Hyttetomtene har unik utsikt over fjell og landskap. Dette er hyttetomter som ligger på et veletablert hyttefelt hvor det stadig skjer en utvikling. Tomtene ligger på ca 800 moh, syd-vest vendt i en fjellside ikke langt fra Raubergstulen og det er kun 10-12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret Tomtene må oppleves og visninger blir gjort etter avtale.

GRUNNARBEIDER/GRAVING
Det benyttes lokale aktører for dette arbeidet.Estimert og inkludert til 400.000,-

Adkomst/Tomteforhold

I Renåfjellet finner du praktfullt beliggende, syd-vestvendte høyfjellstomter med panoramautsikt, alle er selveiertomter med full infrastruktur og vann, avløp og strøm er ferdig gravd og inkludert i tomteprisene. Tomtene er omgitt av grønne lunger og friområder slik at følelsen av frihet og uberørt natur blir stor. Tomtene er lagt vekt på å være store og luftige og de fleste tomtene har et areal på mellom 1500 og 4000 m2. Unikt.

Buen Gruppen Lillehammer

Buen Partner Lillehammer har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig med Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 4 350 000,-
Bebygd areal 82 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no