Buen Betitostølen XL er en spesial variant av storselgeren Beitostølen Large, Medium og Small. Avbildet hytte er en illustrasjon.

FELT – A – Prosjektert moderne BUEN Beitostølen XL – Ink. tomt/grunnarbeid/støp

Se flere

Beliggenhet

NØKKELFERDIG LEVERANSE INKL TOMT, GRUNNARBEIDER, STØP og PROSJEKTERT HYTTE

Renåfjellet finner du i Rendalen kommune, ca tre timers kjøretur fra Oslo, ca. 70 km nord for Rena. Destinasjonen byr på friluftsaktiviteter året rundt. Det er jakt, tur, sykkel, ski og alpint i og på området. Det er nærbutikk i et lite tettsted i Åkerstrømmen. Har finner du også andre fasiliteter som en trenger i hyttehverdagen og fritid

Generelt

HYTTA:

For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Beitostølen XL. Se annonsen for komplett oversikt.

TOMTENE:

Tomteprisen tilkommer prosjektet. På Renåfjellet er det fritt valg av ledige tomter. Hytta Beitostølen XL er her prosjektert på valgfri ledig/passende tomt på Renåfjellet. Buen Gruppen Lillehammer hjelper dere med å finne riktig tomt og modell for deres hyttebygging i fjellet, og vedlagte prosjekt er et forslag. Andre hytter kan velges innenfor reguleringsbestemmelsene. På Renåfjellet selger vi tomtene ferdig opparbeidet klar for støping

De fleste tomteprisene ligger på ca 350.000 - 930.000-. Vi hjelper til med å velge riktig tomt for din hyttebygging. For dette prosjektet har vi brukt ledig tomt til 650.000,-

MER OM TOMTENE:

I Renåfjellet finner du praktfullt beliggende, syd-vestvendte høyfjellstomter med panoramautsikt, alle selveier med full infrastruktur, omgitt av grønne lunger og friområder slik at følelsen av frihet og uberørt natur blir stor. Det er opparbeidet full infrastruktur i området slik at det er vei frem til tomtene, og vann, avløp og strøm ligger i prinsippet i tomtegrensen. Hyttetomtene har unik utsikt over fjell og landskap. Dette er hyttetomter som ligger på et veletablert hyttefelt hvor det stadig skjer en utvikling.

GRUNNARBEIDER/GRAVING:

Det benyttes lokale aktører for dette arbeidet. Alle tomtene tilkommer graving. Støping av plate er estimert og inkludert prosjektet med 400.000,-.

LEVERANSE:
* HTH kjøkken ihht tegning
* Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Adkomst/Tomteforhold

I Renåfjellet finner du praktfullt beliggende, syd-vestvendte høyfjellstomter med panoramautsikt, alle er selveiertomter med full infrastruktur og vann, avløp og strøm er ferdig gravd og inkludert i tomteprisene. Tomtene er omgitt av grønne lunger og friområder slik at følelsen av frihet og uberørt natur blir stor. Tomtene er lagt vekt på å være store og luftige og de fleste tomtene har et areal på mellom 1500 og 4000 m2. Unikt.

Buen Lillehammer

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Buen Beitostølen XL har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning.

Standard

Buen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.
Prisantydning 4 650 000,-
Bebygd areal 108 m2
Soverom 5
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no