Dette er eksempelbilde, den konkrete hytta kan avvike noe fra bildene.

Hytte med 4 soverom og to stuer, 3.590.000 med tomt

Se flere

Beliggenhet

VIKERFJELL - ELSRUDKOLLEN HYTTEOMRÅDE. VESTVENDT OG SOLRIKT. HYTTE MED 4 SOVEROM OG TO STUER, 3.590.000 INKL. SELVEIERTOMT

Vikerfjell er Oslos nærmeste høyfjell, og det tar ca. halvannen time med bil fra hovedstaden og opp til det praktfulle fjellområdet!
Elsrudkollen hytteområde ligger sentralt på Vikerfjell, og selve fjelltoppen «Vikerfjell» ligger på eiendommen Elsrud Gård, rett ovenfor tomteområdet. Tomtefeltet ligger i umiddelbar nærhet til Vikerfjell Naturreservat. 
Så her er du sikret villmarksopplevelser i urørt natur i all fremtid. 
Om du er på jakt etter det perfekte stedet for å realisere hyttedrømmen bør du ta turen til Vikerfjell som gir deg ubegrensede turmuligheter året rundt, flott utsikt mot vakker natur og et rekreasjonssted for store og små.

Klikk på linken for å se videoklipp fra området: https://www.youtube.com/watch?v=ANQg3LPfVSM&feature=youtu.be


Området egner seg meget godt for barnefamilier og aktive mennesker som ønsker å oppleve den fine naturen.


Det er mange flotte turmål for gode opplevelser med hytta som utgangspunkt.

På vinteren er det over 12 mil oppkjørte skiløyper i nydelig turterreng. Skiløypene er kjørt opp i umiddelbar nærhet til tomtene slik at det er lett å legge ut på skitur. Skiløypa går helt til Nes i Ådal i nord hvor det også er dagligvarebutikk (ca 13km fra hytteområdet).

Vikerfjell har også et fint nettverk av merkede turstier sommerstid for både korte og lange turer. Stinettet går over et svært stort område og for de som ønsker lengre turer kan ruten legges innom Hedalen/Vassfaret. I tillegg er det også gode muligheter for å oppleve rå natur på sykkel. Sykkelnettet fra hytteområdet er under utvikling.

Prøv gjerne fiskelykken i et av de 40 idylliske fiskevannene som ligger langs turstiene på Vikerfjell. Det er et felles fiskekort for alle disse vannene.
Området er rikt på både sopp og bær, så her det bare ta med seg bøtter og spann for å sanke inn naturens spiselige skatter. Det er også jaktmuligheter i området.

Skarrudsetra ligger bare 2-3km fra hyttefeltet og her er det servering med alle rettigheter. Man kan ta en kort pause for kakao og kanelboller eller spise pizza til middag her. Her arrangeres det også ulike aktiviteter som afterski, påskeskirenn, quiz og levende musikk med mer.

Det er også to andre varmestuer i området med servering og aktivteter. Det er Tosseviksetra som har servering og Ringerudsetra som har servering og et lite alpinannlegg.I tillegg er det 4 gapahuker i området rundt hyttefeltet som er fine turmål bade sommer og vinter så man kan tilpasse turen etter ønsket lengde.

 

På sommeren er Sperillen en perle for fisking, bade- og båtliv hvor det blant annet finnes en flott sandstrand med enkel adkomst fra hovedveien. 
Grunneier planlegger å etablere bryggeanlegg med båtplasser i forbindelse med utviklingen av hytteområde på Storøya ved Sperillen. Hytteiere tilknyttet Elsrud gård vil ha prioritet til båtplasser i dette anlegget. 

Ringerike Golfklubb har en 9 hullsbane ved foten av Vikerfjell.

Generelt

Denne hyttemodellen heter Buen Kikut L med oppløft og er svært arealeffektiv. Den byr på 2 gode soverom nede, samt romslig hems med 2 soverom, stue og toalett oppe, kombinert stue/kjøkken nede og romslig terrasse, delvis overbygd. Utebod gir plass for ski, sykkel og annet utstyr. Rett og slett et meget prisgunstig alternativ på et attraktivt sted, for de som ikke ønsker å ha en for stor hytte.
Ønsker man litt større hytte kan vi selvsagt tilby andre modeller, be om forslag.
Vi kan selvsagt også gjøre tilpasninger, etter kundens behov.
Buengruppen/Buen Original AS produserer kvalitetshytter med takkonstruksjoner som er spesialdesignet for å tåle norske snøforhold.

Hyttefeltene er tilrettelagt med store selveiertomter. Det vil si at det er hytteeieren som også eier hytten og tomten og har full råderett i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Hyttefeltet er tilknyttet Elsrud Gård.

Tomtepris fra kr 600.000 - 1.000.000.
Høystandardtomtene gir muligheten til å bygge fritidsboliger med innlagt vann, WC, strøm og ønskede fasiliteter. Det er bilvei helt frem til tomtene. I hovedsak har tomtene flott utsikt over området og fjellet. Felles for alle tomtene vil være gode solforhold, kort vei til skiløyper og turstier.

Tomtene varierer i størrelse fra ca. 1500 kvm til 3000 kvm.

De oppgitte arealer er kun et anslått ca. areal på variasjonen i tomtestørrelsene, og det faktiske areal vil ikke bli endelig før oppmåling er gjort. En må defor påregne noe avvik. 

 

 

Hyttene fra Buen Original leveres nøkkelferdig, med kjøkken- og baderomsinnredning. Hyttene leveres i utgangspunktet ubehandlet utvendig og innvendig. Innvendige paneler, listverk og foringer kan leveres behandlet, mot pristillegg. For denne modellen vil det koste 65000 kroner. Møbler og garderober er ikke inkludert.

Torvtak leveres ferdig lagt, sådd og gjødslet.

Terrasser leveres der det er tegnet inn.

Det er egen borebrønn som vannkilde og kloakk går til lukket tank som må tømmes ved behov. Vann- og kloakkanlegg er inkludert i prisen.


Praktisk kjøkken med integrert spisestue. Kryphems, hvor man kan få ekstra soveplasser, best egnet for barn/ungdom grunnet lav takhøyde.

Prisen inkludertet også vann, kloakk (tett tank) og el-tilkobling.

Normale salgsomkostninger kommer i tillegg.

Vi ordner byggesøknaden, om ønskelig, mot tillegg.

NB: Hytta kan enkelt utvides, etter kundens ønske.

Adkomst/Tomteforhold

Hytteområdet ligger sentralt plassert på Østlandet, kun 100 km fra Oslo sentrum. Fra Oslo kjører man til Sandvika og følger E-16 ca 25 km forbi Hønefoss. Man tar der til venstre mot Vikerfjell. Kjør over brua og ta til høyre. Følg veien til den ender, ca 15 km. fra avkjøring Ringmoen. Ta deretter til høyre ved informasjonstavlen inn på Elsrudseterveien. Ved første veidele etter ca 1 km tar man til venstre (på Elsrudseterveien). Kjør rett frem ca 1,4 km til neste kryss hvor man tar til venstre på Elsrudseterveien). Fortsett til toppen hvor veien deler seg. Ta til venstre inn mot hyttefeltet (på Elsrudseterveien).

Innhold

Hyttene leveres  nøkkelferdig og innflytningsklare, med unntak av overflatebehandling ute og inne, som vi har vurdert å overlate til kunde som egeninnsats: Som sagt kan behandlet innvendig panel, listverk og foringer leveres mot pristillegg.

Hyttene gjøres helt ferdige utvendig og innvendig. Det leveres Nybo kjøkken (eller tilsvarende) inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr fra Megaflis, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema. Det er downlight i entre, bad, kjøkken. Varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak og støpt såle uten tilfarere.

Møbler og garderober er ikke inkludert i prisen.

Planløsningen og rominndelingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse. Hyttemodellen utstråler tradisjoner, i en moderne og eksklusiv utførelse. 

Hytta har romslig stue, spiseplass og god kjøkkenplass.  Soveavdelingen har 3 rom med plass til både dobbelsenger og køye løsninger. I tillegg er det en kryphems. Vindusløsningen gir godt med lys og veldig god kontakt med naturen.

Denne Buen hytta er tilpasset et aktivt liv i naturen, sommer som vinter.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger/utvidelser innenfor noen begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

 

Standard

Denne hyttemodellen heter Buen Kikut L med oppløft og er svært arealeffektiv. Den byr på 2 gode soverom nede, samt romslig hems med 2 soverom, stue og toalett oppe, kombinert stue/kjøkken nede og romslig terrasse, delvis overbygd. Utebod gir plass for ski, sykkel og annet utstyr. Rett og slett et meget prisgunstig alternativ på et attraktivt sted, for de som ikke ønsker å ha en for stor hytte.
Ønsker man litt større hytte kan vi selvsagt tilby andre modeller, be om forslag.
Vi kan selvsagt også gjøre tilpasninger, etter kundens behov.
Buengruppen/Buen Original AS produserer kvalitetshytter med takkonstruksjoner som er spesialdesignet for å tåle norske snøforhold.

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv. Lokal entreprenør ordner tomta, og vi bruker selvsagt også lokal rørlegger og elektriker.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om en gjennomgang av hytta, evt. med en tomtevisning samtidig.

Prisantydning 3 590 000,-
Bebygd areal 77 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Ivar Gunnar Lia
Selger Knaben og Sirdal
+47 976 65 914 ig@buenoriginal.no