Elisabeth 67

Nøkkelferdig Buenhytte med Unik utsikt og Sol tomt

Se flere

Beliggenhet

Seljord hyttegrend er et veletablert mindre hyttefelt. 

Tomtefeltet ligger på et høydedrag med fantastisk utsikt mot Brokefjell og utover Trollebotn. Er det stillhet og ro du søker er dette kanskje plassen for deg?? 

Det ligger videre usjenert til, luftig og med uberørt natur på alle kanter med grei avstand til nærmeste hytte. Gode solforhold! Alt av kabler er nedgravd ergo ingen master å se.

Fiskemulighet i Kviteseid jeger og fisk sine vatn som ligger i nærheten. Ved å melde seg inn i Kviteseid Jeger og Fisk får du tilgang til flere fiskevann samt muligheten til småviltjakt. Opplyst
medlemspris er kr. 700 ,-.  

Kun en kort kjøretur til Seljord der du kan få med deg Dansebandfestivalen, Countryfestivalen og ikke minst landbruksmessa Dyrsku'n,

Vil du ta deg en tur på langrennski anbefales det å ta turen til Høydalsmo som har et av Telemark flotteste skianlegg som ligger og en halvtimes kjøring. 

Generelt

Hytta blir bygget Nøkkelferdig med støpt såle, torvtak, kjøkken, hvitevarer, komplette bad  ++++

Det er tomt nr. 6 med eiet tomt på ca 1500 m2. som er inkludert i hytte prisen.

Opparbeidelse av tomten ca kr. 200 000,- tilkommer

Det er tett tank for kloakk og gråv vann og vann inkludert i tilbudet. 

 

Tomtefeltet ligger høyt i terrenget og har utsikt mot sør og øst. Lett skrånende terreng

Det vil være muligheter for beskjæring av trær for ytterlige utsikt. Konf Grunneier/selger.

Eiendoms tomt. Areal ca. 1.500 kvm i.h.t målebrev som senere vil bli fremlagt for kjøper. Selger gir utover dette ingen garanti for eiendommens størrelse verken når det gjelder arealets omfang eller grense påvisninger  Se tomte kart. 

Kostnad vedr. oppmåling av tomt tilkommer ca 23 000,-

Utgifter som kan påregnes:

Tømming av tank. kr. 2200,- Nå det må gjøres.

Tilkobling til vatn inkludert.

Tilknyttingsavgift for strøm er for tiden kr. 3.100 ,-

Kr 1.417 ,- i kommunale avgifter som innebærer årlige utgifter til renovasjon som vil påløpe når hytta er bebygd. 

Vedlikehold:
Brøyting og strøm til pumpe hus og vedlikehold veg Ca. kr. 4.000 ,- Beløpet er estimert og vil være avhengig av behov.

Adkomst/Tomteforhold

Se vedlagte kart. Se for øvrig også vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Aubo kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted Jøtul, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 2 760 000,-
Bebygd areal 76 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler