Prosjektert familiehytte på utsiktstomt. Gravasstøl i Sirdal.

Se flere

Beliggenhet

Den bedre utsikten, og de beste solforholdene!

Denne hytten er en prosjektert hytte, den vil passe godt for oppføring på tomt nr.  M11, M15 eller M16. (Bildene er illustrasjon av tilsvarende hyttetype) 

Gravasstølen hyttefelt ligger midt i Sirdal, ca 5 minutters kjøring fra Sinnes med sine alpinanlegg og oppkjørte skiløyper. Området ligger langs riksvei 45 Hunnedalen, på hele 750 moh.

Den letteste veien fra Stavanger/Sandnes er opp Hunnedalen mot Sinnes, det tar ca. 1 time og 10 minutter.

Kort vei til Sirdalens beste alpinanlegg og oppkjørte skiløyper, samtidig som du kan nyte fred og ro i et skjermet hyttefelt med den gamle gode hyttefølelsen. Du kan gå rett ut på ski og toppturer fra hytten. Sentralt i Sirdal, lett tilgjengelig, og ellers utenfor tett hyttebebyggelse og det kavet som dette kan medføre.

På Gravasstølen viser naturen seg fra sin beste side og naturopplevelsen er stor.

Gravasstølen er Sirdals nye populære hyttedestinasjon med store eksklusive fjellhytter fra 3,5 millioner til godt over 6 millioner kroner! Fantastisk panoramautsikt, svært solrikt og med den ekte følelsen av å være på fjellet. Vi i Buen fritidsbygg er stolte over å få representere Gravasstølen - en skikkelig fjellhyttegrend i Sirdalsfjellene – nå er det få tomter igjen.

Parkeringsplass opparbeides på tomten, samt at det følger med ekstra parkeringsplass på felles parkering ved behov om vinteren.

Dette er en selveiertomt, med moderne infrastruktur (inkludert blåserør for fremtidig fibernett).
Visning etter avtale med Frode Kjemhus, Byen Fritidsbygg as. Tlf 97754222/ erik@buenhytter.no.no

Generelt

Hyttemodellen Storodde XL er en av våre bestselgere innen fjellhytter i Norge. En staselig og flott hytte som har gitt oss mange fornøyde hyttekunder de senere årene. Med sitt særegne design får man noe man kan være stolt av i generasjoner fremover. Med alle fasiliteter man forventer av en moderne hytte kombinert med trend og tradisjon.

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en nøkkelferdig hytte. 

Prisene er oppgitt inkludert tomt og infrastruktur, full veirett til ny vei, til en samlet verdi/pris fra kr. 1,4 mill.

Ta kontakt for mer informasjon.

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres i samarbeid med våre arkitekter. Ta kontakt for mer informasjon.

Buen Fritidsbygg AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

Kommunale søknadsgebyr og tilkoblingsavgift/dokumentavgift for tomten er ikke inkludert i oppgitt pris.

Prisantydning 5 250 000,-
Bebygd areal 110 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler