Innflytningsklar! Stor BUEN-hytte på høyfjellet i Sirdal

Se flere

Beliggenhet

Gravasstølen hyttefelt ligger midt i Sirdal, ca 5 minutters kjøring fra Sinnes med bygdesentrum, butikk, alpinanlegg og oppkjørte skiløyper. Området ligger hele 750 moh, langs riksvei 45, Hunnedalsveien.

Den enkleste veien fra Stavanger/Sandnes er over Hunnedalen mot Sinnes. Det tar ca. 1 time og 10 minutter med bil.

Hytten ligger sentralt i Sirdal, lett tilgjengelig, og utenfor tett hyttebebyggelse. Her kan du nyte fred og ro i et skjermet hyttefelt og kjenne på den gode hyttefølelsen. Samtidig har du kort vei til Sirdals beste alpinanlegg. Vil du heller gå på langrenn, byr Sirdal på mange oppkjørte løyper. Du kan også spenne på deg skiene utenfor hytten og ta deg opp til toppene i nærheten.

 

 

Generelt

Hytten står på selveiertomt på ca 600 m2 med en praktfull utsikt over Gravatn og Løgehei i vest. Rett sør ligger Litlestølknuten.

Hytten er nyoppført som demonstrasjonshytte og har aldri vært bebodd. Det er lagt vekt på kvalitet, og hytten er oppgradert i forhold til vanlig standard.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Adkomst/Tomteforhold

Gravasstølen hyttefelt ligger midt i Sirdal, ca 5 minutters kjøring fra Sinnes med bygdesentrum, butikk, alpinanlegg og oppkjørte skiløyper. Området ligger hele 750 moh, langs riksvei 45, Hunnedalsveien.
Kjøretid fra Stavanger/Sandnes ca en time.
Bilvei helt fram, og parkering på egen tomt.

Visning

Ta kontakt med Frode Kjemhus (Mob. 97754222)  for å avtale visning!

Innhold

Hytten leveres med fliser i gang, vaskerom og på de to badene. Alle andre gulv er lagt med lys eikeparkett. Det finnes et påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer og begge bad har baderomsinnredning. Ildstedet i stuen er en flott klebersteinsovn med gode glassflater.

Hytten har solid innvendig panel på hele 19 x 145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45 x 195mm terrasseplank. Profilerte detaljer og utskjæringer forsterker kvalitetspreget. Hytten leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

Hytten er ferdig beiset innvendig - med hvitpigmentert panel i tak, og en dus, lys bruntone på vegger. Utvendig behandling med beis er også gjort.

Elbillader montert ved egen parkeringsplass.

Standard

Påkostet utgave av BUEN Tiur. 
Eksklusivt kjøkken fra Strai med integrerte hvitevarer.
Klebersteinsovn i stue.
Varmekabler i første etasje.
Ferdig beiset innvendig og utvendig.
Store terrasser og balkong i andre etasje.
Prisantydning 5 250 000,-
Bebygd areal 133 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler