Bilde av en Beitostølen variant L med kundetilpasninger og tilvalg

Buen Fritidsbygg Sirdal -GRAVATN- flott hytte like ved vannet

Se flere

Beliggenhet

Prosjektert hytte som vil egne seg godt for oppføring på en av disse tomtene ved Gravatn: Tomt BF 3/4/5/6.

Gravvatn er et nytt, sjarmerende og ikke for stort hytteområde ved inngangen til selveste Sirdal. Kommer du opp Hunnedalen og forbi bommen, ligger området på høyre side mellom FV45 og det store vatnet, Gravvatn. Det tar ca. 5 minutter å kjøre til Sinnes der du finner nærbutikk og alpinanlegg.

Fra Fylkesveien blir det en avkjøring til felles biloppstillingsplass for hyttene og gjesteparkering. Fra parkeringsplassen går det anleggs-sti til hver av hyttene. Mellom hyttene og vatnet er det regulert inn en trasé for skiløype.

Tomtene ligger i et skrånende terreng og det vil være god utsikt utover vatnet. Høres det fristende ut med et solrikt og stille sted ca. 700 m.o.h?

Området er planlagt meg til sammen 12 tomter. Er du kjapt ute kan du velge den fineste beliggenheten! Prisene gjelder for hytten på tomt BF 2 eller BF 13. Øvrige tomter har et pristillegg.

Generelt

Dette er en prosjektert hytte, dvs. den er planlagt oppført. Planløsning og andre justeringer kan tilpasses ditt ønske. Oppgitt pris er for en snekkerferdig hytte. Nøkkelpakke kan bestilles etter nærmere avtale og beskrivelse, til en fast pris. Ta kontakt for mer informasjon.

Denne hytte modellen, Beitostølen, kommer i tre størrelser: S/M/L.
Størrelsen for hyttene er et BYA areal på for S: 86 m2 /for M: 104 m2 / for L: 118 m2

M og L har 4 soverom + lofts hems, 2 bad med dusj,  teknisk rom.
L har i tillegg badstue som standard. S og M kan velge badstue som tilvalg.

Prisene på en nøkkelferdig hytte med tomt, oppført på Gravatn, er som følger:
Modell  S: Kr. 3.890 000,-
Modell M: Kr. 4.350 000,-
Modell L: Kr. 4.890 000,- 

Innhold

Hytten leveres iht. vår standard leveringsbeskrivelse. Kort fortalt kan man enkelt velge fliser, kjøkken, peis og baderomsmøbler etter ønske. Også andre tilpasninger kan gjøres i samarbeid med våre arkitekter. Ta kontakt for mer informasjon.

Buen Fritidsbygg AS er en av de ledende hytteleverandørene i Agder og Rogaland. Vi er eksklusiv partner i Buen Gruppen, og kan derfor tilby de unike Buen hyttene. Hyttene er kjent for sin lange tradisjon og høye standard på materialer, designdetaljer og utførelse. Hyttene er noen av Norges mest solgte, og regnes av mange som selve merkevaren blant fjellhyttene.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. Hyttene leveres med torv på taket og takrenner av tre med kjettinger.

Kommunale søknadsgebyr og tilkoblingsavgift/dokumentavgift for tomten er ikke inkludert i oppgitt pris.

Prisantydning 3 890 000,-
Bebygd areal 76 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler