Illustrasjon av Buen Langøya

TVEITA HAVN hyttefelt midt i det beste av Ryfylke

Se flere

Beliggenhet

Ryfylke - og Tveita Havn - midt i det beste av Ryfylke.

Tveita Havn har vi valgt  kalle dette prosjektet, med mulighet for båtplass og sjøbod. Beliggende i den lille nybygde havnen, og en herlig spasertur fra hytta er Tveita Havn en ny satsing.
Ryfylke er et av de beste områdene langs norskekysten med et rikt båtliv, fritid, jakt og fiske.  Sammen med den lokale bonden er dette området utviklet til et lite og eksklusivt stykke land. Lunt, solrikt og sentralt.
For alle i Sauda blir dette på mange måter selve "åpenbaringen". For alle oss andre fra Haugalandet, Karmøy og Stavanger området - det beste av et Ryfylke vi i generasjoner har søkt roen, naturopplevelsene og når vi ønsker familien samlet.
Tveita havn ligger godt til for helårsbruk - med en times kjøretur til Gullingen eller Sauda.

Generelt

  • Klargjort småbåt anlegg med sjøboder
  • Fellesanlegget (dusj, toalett, stupebrett, sløyebenk o.s.v.) i båthavna vil ta form etter hvert som båtplassene selges.
  • Byggemodne tomter
  • Ferdig grovplanerte, oppmålte og fradelte tomter.
  • Hurtigbåt og ferjeanløp til Hebnes – 4 km. Fra hytteområdet
  • Joker-butikk på Vatlandsvåg bare 5 km. fra hytteområdet
  • Helårshytte med båtplass og kun 50 min ferjefri kjøring til Gullingen og Svandalen

Adkomst/Tomteforhold

Dere kan komme med egen båt fra "byen" - eller nå med ny tunnet under fjorden og reisetiden er kortet ned.'Tveita Havn er et tvers igjennom lett tilgjengelig og vakkert familiested med alt Ryfylke byr på like om hjørnet.  Tveita Havn ligger på Hebnes og Ropeid halvøya. Dagligvarebutikk og drivstoff finner dere i Vatlandsvåg. Andre kjente områder er selfølgelig Jelsa og Nedstran.

Innhold

Helårs sjøhytter på byggemodne tomter, inkl. båtplass
Kun 7 ledige tomter (7 stk. solgt)
Salgspris består av:
1. Nøkkelferdig  ref. beskrivelsen. 
2. Båtplass på 2.5 m bredde.  Egen kontrakt med grunneier i båthavnen(inneholder estimert årlige vedlikeholdskostnad for eie av båtplass, inntil hytteeierne "båtforening" overtar anlegget.  
3. Bodplass kan leies av grunneier.
4. Opparbeidelse av tomt er inkl. med kr. 150.000  (individuelt hvor mye som ønskes planert og i forskellige nivåer)

. Vei, avkjørsel og renseanlegg samt vann er det selger som inntil videre har ansvar for å holde i orden.  Dette helt til det er nok salg slik at det er naturlig at en hytte/velforening kan overta. Hytte eierne betaler da gebyr til Tveita Havn vei, vann og avløpslag.
Inntil Vellag opprettes, betales et gebyr til selger ut fra faktisk driftskostnader. Gebyret skal ikke overstige offentlige gebyrer for vann og avløp i Suldal kommune.
Tveita Havn byr på båtplass og bod slik at Ryfylkefjordene kan utnyttes maksimalt.
Prisantydning 4 190 000,-
Bebygd areal 91 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler