Tiur L. Spesial.

Prosjektert Nøkkelferdig Tiur L. To bad. 4 sov.

Se flere

Beliggenhet

Hyttetomtene ligger flott til i Kambesetområdet i Skirvedalen mellom Tinn Austbygd og Veggli. Tomtene ligger tett oppunder snaufjellet. Vinterstid er det godt med snø og gode langrennsforhold i det varierte 9 mil lange løypenettet som går gjennom det lune dalområdet og opp mot tregrensa. Derfra fortsetter snaufjellet og fjellplatået videre nordvest mot Uvdal og Hardangervidda. Sommerstid representerer de allsidige naturområdene i Skirvedalen fine muligheter for bærplukking, fisketurer og ulike toppturer. Vegsystemet i området innbyr til fine sykkelturer. Fra området er det ca 20 min. kjøretur til Tinn Austbygd. Nærmeste tettsted med dagligvare, post, bank, bakeri, m.m. Skirvedalen er et attraktivt helårsområde, og sammen med Gausta det flotteste hytteområdet Tinn og kanskje hele Telemark har å by på.

Generelt

Tiur L er en av våre nyeste nøkkelferdig hytte modeller. Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, to bad, Badstue eller vaskerom, torv på tak og støpt såle ++++ Tomt er ikke inkludert i Hytte prisen.Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet.Opparbeidelse tilkommer da det er forskjell fra tomt til tomt. Opparbeidelse fra ca kr. 450 000,- Dette avtales med Grave entreprenør.

Adkomst/Tomteforhold

Kambeset ligger ca 4 mil fra Gaustablikkområdet. ca 2,5 timer fra Oslo og Vestfoldbyene. ca 2 timer fra Drammen og Grenlandsområde. Stort sett er det køfritt til og fra Kambeset/skirvedalen. Også når man forlater sentrale Østlandsområdet. Fra Kongsberg kjører man Fv 364 videre mot Austbygde. Før hårnålssvingene ned til Austbygde kjører man inn på Skirvedalsvegen skiltet mot Veggli. Følg Skirvedalsvegen videre og etter en bakke kommer det en lang slette der det står et stort skilt med Kambeset hytteområde på høyrehand. ved skiltet vil dere se Kambeset området opp til venstre mot snaufjellet

Gebyr og Avgifter

Følgende avgifter og gebyrer kommer i tillegg til salgssum: Totalt avgifter og på kobling gebyrer Vann, strøm, kloakk og bygge søknad til kommunen ca Kr. 45000,-

Kontingent til vei vedlikehold, preparering av ski løyper, brøyting og sommervedlikehold av vei ca kr. 12000,- pr. År. 2,5% dok avgift på tomten er inkludert i hytte prisen

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig på støpt såle. I tillegg leveres Drømme eller Aubo kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Down Light i entre, bad 1 og kjøkken. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 3 712 000,-
Bebygd areal 145 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Knut Magne Haugland
knut@buenoriginal.no