Beitostølen XL.

Buen Beitostølen XL på Vakre Nybu. Utsikt mot Gaustatoppen.ink opparbeidet tomt

Se flere

Beliggenhet

Hyttetomtene ligger flott til på Nybu mellom Tinn Austbygd og Veggli.Med panorama utsikt mot Gaustatoppen. Solrikt. Tomtene ligger tett oppunder snaufjellet. Vinterstid er det godt med snø og gode langrennsforhold i det varierte 9 løypenettet som går gjennom det lune dalområdet og opp mot tregrensa. Derfra fortsetter snaufjellet og fjellplatået videre nordvest mot Uvdal og Hardangervidda. Sommerstid representerer de allsidige naturområdene fine muligheter for bærplukking, fisketurer og ulike toppturer. Vegsystemet i området innbyr til fine sykkelturer. Fra området er det ca 20 min. kjøretur til Tinn Austbygd. Nærmeste tettsted med dagligvare, post, bank, bakeri, m.m.Nybu er et attraktivt helårsområde, og sammen med Gausta det flotteste hytteområdet Tinn og kanskje hele Telemark har å by på.

Generelt

Beitostølen XL er en av vår nyeste nøkkelferdig hytte moddeller.Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, 2 bad, Badstue eller Vaskerom med opplegg for vaskemaskin, torv på tak og støpt såle ++++ ferdig opparbeidet Tomt til kr 2 000 000,- er inkludert i Hytte prisen.Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet. Ellers har vi flere ledige tomter fra kr 1 300 000 pluss opparbeidelse.
Tomt nr T5 og T8 til T18 er ledige

Adkomst/Tomteforhold

Nybu ligger ca 4 mil fra Gaustablikkområdet. ca 2,5 timer fra Oslo og Vestfoldbyene. ca 2 timer fra Drammen og Grenlandsområde. Stort sett er det køfritt til og fra Nybu. Også når man forlater sentrale Østlandsområdet. Fra Kongsberg kjører man Fv 364 videre mot Austbygde. Før hårnålssvingene ned til Austbygde kjører man inn på Skirvedalsvegen skiltet mot Veggli. Følg Skirvedalsvegen videre og i en lang slak bakke kommer det en avkjøring til venstre skiltet med Tolhuagen, der kjører man først igjennom et hyttefelt som fører inn til Nybu som har fantastiske utsikts tomter mot GaustaToppen

Gebyr og Avgifter

Følgende avgifter og gebyrer kommer i tillegg til salgssum: Totalt avgifter og på kobling gebyrer Vann, strøm, kloakk og bygge søknad til kommunen ca Kr. 45000,-

Kontingent til vei vedlikehold, preparering av ski løyper, brøyting og sommervedlikehold av vei ca kr. 12000,- pr. År

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig på støpt såle. I tillegg leveres Drømme eller Aubo kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i badene og entre. Down Light i entre, badene og kjøkken. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 6 230 000,-
Bebygd areal 135 m2
Soverom 5
Boligtype Hytte
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler