Nøkkelferdig BuenHytte med tomt, Blefjell Hyttegrend v/Sandvatn

Se flere

Beliggenhet

Tomtene ligger ved Sandvatn, Hovin, sør i Tinn kommune. Sandvatn ligger langs fylkesvei 364 mellom Bolkesjø og Austbygde på østsiden av Tinnsjøen. Rundt tomtene er det et vakkert og variert turterreng, som byr på fine turer og spennende veivalg sommer og vinter

VINTER - SNØ - SKI:
Blefjell Hyttegrend er et sentralt utgangspunkt for fine skiturer og ligger godt til rette for skiglade gjester med flere preparerte løypetilbud.

I nærområdet kjøres det opp skiløyper med snøscooter og sporkalle. Løypene er familievennlige og passer fint for den alminnelige turgåer.

I kort avstand fra Blefjell Hyttegrend, ca 15 minutters kjøretid nordover fra Blefjell Hyttegrend i Spjeldsetområdet, preparerer Blefjell IL spor med trase for skøyting og klassisk.
30 minutters kjøring sørover fra Blefjell Hyttegrend med utgangspunkt fra dagparkeringen Buen/Høgda og Liatoppen, starter løypenettet som blir preparert av Blefjell Løypeforening. Traseene består av et supert preparert løypenett med dobbeltspor og skøytesone i midten. Disse løypene er også en god start for skiturer videre inn på hele Blefjell. 

Informasjon om oppkjørte løyper finner du på skisporet.no eller på bleloyper.no

Generelt

Hytten er nøkkelferdig med tomt 14. Støpt på såle, torvtak, Drømmekjøkken, hvitevarer, komplett bad, fliser og varmekabler, downlight i entre, bad og kjøkken. peis ovn med pipe ++++

Overflate behandling inne/ute (Beising) er ikke tatt med i tilbudet.
Opparbeidelse av tomten kommer i tillegg til annonsert pris, dette avtales med graver. Ca kr. 250 000,- 

Hyttene leveres med privat vann/kloakk og innlagt strøm med fiber, som gjør det ideelt og jobbe fra hytta

Med kort reisetid fra bolig til hytta, er det fult mulig å kombinere oppholdet med litt jobb. Pausen kan du ta i de fantastiske naturskjønne omgivelsene, sommer som vinter.

Adkomst/Tomteforhold

Blefjell Hyttegrend er det nærmeste fjellområdet for store deler av østlandsbefolkningen, og ligger i køfri og komfortabel kjøretid på i underkant av 2 timer fra Oslo, Vestfoldbyene og Grenland.

fra Notodden 45 km
fra Kongsberg 50 km
fra Drammen 85 km
fra Skien/Porsgrunn 105 km
fra Oslo 130 km
fra Tønsberg/Sandefjord 130 km
fra Sarpsborg/Fredrikstad 197 km

For mer info: www.blefjellhyttegrend.no 

Gebyr og Avgifter

Årlige avgifter.

Vei: Vedlikehold/brøyting kr 3.000,-
Vannavgift kr 4000,-
Avløpsavgift kr 4000,-
Avgift båtplass kr 750,-
Kommunal hytterenovasjon kr 1.866,-
Vann og avløpsavgiften dekker drift og vedlikehold av hyttegrendas private vann- og renseanlegg. Avgiftene justeres årlig iht. alminnelig pris- og kostnadsutvikling.
Dokumentavgift 2,5% av tomteverdi inkludert i annonsert tilbud. 

Følgende avgifter og gebyrer kommer i tillegg til salgssum:
Påkobling vann/avløp og strøm Kr. 44 000,-
Tinglysningsgebyr på skjøte kr 525,-
Tinglysningsgebyr for panteobligasjon kr 525,- 


Innhold

Hytta vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.
Hytta gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Drømmekjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger og utsyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.
Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke mulighter dere har.
Planløsningen og romdelingen i denne hytta gir en svært effektiv plass utnyttelse.
 
Hyttemodellen utstråler tradisjoner, i en moderne og eksklusiv utførelse. 

Hytta har romslig stue, spiseplass og god kjøkkenplass. 
 
Soveavdelingen har 3 rom
 
Vindusløsningen gir godt med lys og god utsikt 

Isolert Bod med opplegg for vaskemaskin. 
 
Denne Buen hytta er tilpasset et aktivt liv i naturen, sommer som vinter.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 2 760 000,-
Bebygd areal 75 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler