Elisabeth Buen Hytte. kunde tilpasset.

Nøkkelferdig Buen Hytte – Hallbjønnsekken v/Alpinbakken

Se flere

Beliggenhet

Hallbjønnsekken er et familievennlig og snøsikkert fjellområde som ligger langs FV45, midt mellom Dalen i Vest-Telemark og Valle i Setesdal. Dette er et fjellområde som er kjent for sin vakre natur med mektige fjellparti. Her finner du Hallbjønnsekken høyfjellssenter som har Kafe. Vinter er pub/kafe åpent hver helg (fredag,lørdag,søndag) + i feriene.(jul,vinterferie,påskeferie) Dette er en veldig hyggelig samlingsplass og koselig miljø. Vinterstid er det aktiviteter både for stor og liten. Her finnes også en flott slalåmbakke med varmestue. Tomte området ligger på det nye øveraste tomte området med flott utsikt og meget gode solforhold. Det er bilvei helt frem sommer og vinter. Her kan du feriere i vakre omgivelser med enkel ski-in/ski-out og 50 km med nypreppede langrennsløyper utenfor døren. Slalåmbakken har 2500 meter nedfarter i naturlig variert terreng. Skitrekket "Vesle Bjønn" tar dere opp den nederste delen av bakken, mens "Store Bjønn" bringer dere videre opp fjellsiden for mer utfordrende nedfarter. Tomteområdet ligger meget attraktivt til med særdeles gode solforhold.

Generelt

Buen hytta Elisabeth leveres nøkkelferdig med støpt såle og tomt inkludert i prisen som er annonsert.

Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, bad, vaskerom, torv på tak og støpt såle ++++ 

Tomt er inkludert i hytte prisen.

Opparbeidelse av tomt kommer i tillegg. Ca pris kr. 250 000,- Dette avtales med Grave entrepenøren 

Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet.

Adkomst/Tomteforhold

Reisevei fra Oslo ligger i dag på ca. 2,5 time.

Fra Porsgrunn Ca 2,5 timer.

Tvedestrand Ca 2,55 timer.

Kr. Sand 2,5 timer.

Evje 2 timer.

Gebyr og Avgifter

Tilkobling Kloakk Kr. 51 156,-
Bygge søk kommunen Kr. 21 000,-

Kloakk avgift Kr. 9000,- pr år.
Vei, bom vedlikehold, snømåking, strøing og vann avgift Kr. 12 000,- pr år.
Renovasjon Kr. 2550,- pr år.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Drømmekjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 2 679 000,-
Bebygd areal 76 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler