Nye Høgtind

Nyhet! Vår nye Buen Høgtind. Nøkkelferdig med panoramatomt inkl.

Se flere

Beliggenhet

Hallbjønnsekken er et familievennlig og snøsikkert fjellområde som ligger langs FV45, midt mellom Dalen i Vest-Telemark og Valle i Setesdal. Dette er et fjellområde som er kjent for sin vakre natur med mektige fjellparti. Her finner du Hallbjønnsekken høyfjells senter Kafe. Vinter er pub/kafe åpent hver helg (fredag,lørdag,søndag) + i feriene.(jul,vinterferie,påskeferie) Dette er en veldig hyggelig samlingsplass og koselig miljø .Vinterstid er det aktiviteter både for stor og liten. Her finnes også en flott slalåmbakke med varmestue. Tomte området ligger på det nye øverste tomte området med flott utsikt og meget gode solforhold. Det er bilvei helt frem sommer og vinter. Her kan du feriere i vakre omgivelser med enkel ski-in/ski-out og 50 km med ny preppede langrennsløyper utenfor døren. Slalåmbakken har 2500 meter nedfarter i naturlig variert terreng. Skitrekket "Vesle Bjønn" tar dere opp den nederste delen av bakken, mens "Store Bjønn" bringer dere videre opp fjellsiden for mer utfordrende nedfarter. Tomteområdet ligger meget attraktivt til med særdeles gode solforhold.

Generelt

Vår nye hytte modell Høgtind.

Den er Nøkkelferdig med støpt såle, komplett med kjøkken, hvitevarer, komplett bad, klart for vaskemaskin, torv på tak, varmekabler i entre og bad. down light i entre, kjøkken og bad ++++ 

Tomt 3 er inkludert i hytte prisen.

Opparbeidelse av tomt kommer i tillegg. Ca pris kr. 250 000,- Dette avtales med Grave entreprenøren 

Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet.

Adkomst/Tomteforhold

Reisevei fra Oslo ligger i dag på ca. 3 timer. I 2020 vil ny vei stå ferdig som vil redusere kjøretiden med ca. 40 min.

Dette vil gjøre fjellområdet lettere tilgjengelig for Østlandet.

Fra Porsgrunn Ca 2,5 timer.

Tvedestrand Ca 2,55 timer.

Kr. Sand 2,5timer.

Evje 2 timer.

Gebyrer og avgifter

Tilkobling Kloakk Kr. 51 156,-
Bygge søk kommunen Kr. 21 000,-

Kloakk avgift Kr. 9000,- pr år.
Vei, bom vedlikehold, snømåking, strøing og vann Kr. 12 000,- pr år.
Renovasjon Kr. 2550,- pr år.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres komplett kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnrednig fra Foss og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjons detaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjons delen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 3 660 000,-
Bebygd areal 89 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler