Hytta Høgtind ferdig bygget. Hytta tilfredstiller gjeldende reguleringsplan.

Trysil – Mosetra – Ledig prosjekter på utsiktstomter – Nøkkelferdig inklusive tomt og grunnarbeider

Se flere

Beliggenhet

Nær Trysil alpinanlegg ligger et flott nyetablert hyttefelt med utsikt nedover mot Trysil og Trysilelva samt mot Sverige. Det er direkte adkomst til langrennsløype, tur- og sykkelsti. Førsteklasses langrennsløyper som går over vidder med fantastisk utsikt og naturlandskap ligger rett nedenfor tomtene. Her kan du spenne på deg skiene utenfor døren, og skli rett ut i løypa.

Svært godt tilrettelagte sykkel- og turstier i og ved alpinanlegget samt fjellområdene rundt.

Generelt

HYTTA
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig BUEN Høgtind. Se annonsen for komplett oversikt.

TOMTENE
NYE tomter i etablert hyttefelt. I pris eksempel over er det tatt utgangspunkt i tomtepris på 2,5 mnok. Tomtene er store og ligger godt i terrenget. Det er i umidelbar nærhet tilgang til sport og friluftsaktiviteter fra og rundt Trysil alpinsenter.

GRUNNARBEIDER/GRAVING
Det benyttes lokale aktører for dette arbeidet. Graving og støping av plate er inkludert prosjektet med et estimat på 550.000,-

Adkomst/Tomteforhold

Fra hyttefeltet er det ca. 4 km til Trysil sentrum hvor man finner alt av øvrige fasiliteter, ca. 70 km til Elverum og ca. 210 km til Oslo.

BUEN Utvikling AS

BUEN Utvikling AS har ansvaret for salg og oppføring av BUEN Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Trysil, Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

BUEN Utvikling AS bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig over støpt plate, med Kjøkken og stue på over 47 m2, hele 4 soverom inklusive 2 på hemsen (valgfri innredning) og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er bad/vaskerom, torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet. Ta kontakt

LEVERANSE;

* Valgfritt kjøkken ihht tegning opptil 100.000,-
* Peisovn inkludert opptil 75.000,-
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard) (ta kontakt)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses ved vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark.

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.
Prisantydning 6 750 000,-
Bebygd areal 82 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Morten Helland
morten@buenlillehammer.no