Ferdig bygget tilsvarende hytte

Trysil – Ljørdalen – Prosjektert Buen Lirype hytte til salgs – inkludert estimert tomt og grunnarbeider

Se flere

Beliggenhet

Destinasjonen og hytteområdet i Ljørdalen byr på et rikt tilbud av fritidsaktiviteter.
Alpinbakke i hytteområdet
Det er 9 mil med langrennspor hvorav et går rett gjennom hytteområdet og inn til svenskegrensa.
Fulufjellet ligger midt i smørøyet under en times kjøring mellom de store skidestinasjonene Trysilfjellet og Sälenfjellet.
Elva Ljøra renner gjennom dalen hvor det er mulighet for fiske og kanoturer. Du kan padle helt til Sverige
Tilrettelagte sykkelstier
Om sommeren og høsten er det fint å vandre i det lett tilgjengelige og lettgåtte fjellet i nasjonalparken
Bærterreng helt inn til hytteveggen
Fulufjellet ligger midt i smørøyet under en times kjøring mellom de store skidestinasjonene Trysilfjellet og Sälenfjellet
Den nye flyplassen Scandinavian Mountain Resorts ligger kun 35 minutter unna
I sentrum i Ljørdalen finner du blant annet Coop Marked, bensinstasjon og en liten kafe

Generelt

Buen Gruppen Trysil (Lillehammer) har flere hytte modeller som er prosjektert i Fulufjellet. Her kan du velge hytte fritt innenfor reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt for informasjon om prosjektet som inkluderer tomt og hytte

HYTTA:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Lirypa S. Hytta har et totalt gulvareal på hele 80 m2 inkludert oppstue/ + terrasser. Den inneholder 1 eller 2 stuer, kjøkken, 3/4 soverom, bad og badstue, 2 boder, entre og hall. Masse plass og ulike soneinndelinger. Ypperlig for sosiale sammenkomster. Nøkkelferdig er beskrevet under innhold, og kunder kan påvirke endringer etter avtale. Det er brukt kvalitets materialer i leveransen.

GRUNNARBEIDER & STØP:
Inkludert dette prosjektet med estimat på ca 360.000,- for støp, graving og ringmur, inkludert moms. Dette gjelder for hytta som er fremvist i annonsen en Buen Lirypa S.

TOMT:
Det er valgfri tomter for prosjektene fra Buen. Prosjektet tar utgangspunkt i tomt #78,- til 500.000 + avgifter.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Oslo kjører du E6 retning Lillestrøm og Hamar. ca 110 km. Rett sør for Stange ved Kolomoen svinger du av mot Elverum og kjører videre på riksvei 3. Etter 20 km går denne veien over i riksvei 25. Etter ytterligere 10 km kommer du til Elverum.
Fra Elverum følger du fortsatt riksvei 25 mot Nybergsund og Trysil. Etter ca. 65 km tar du av veien og videre mot Østby. På Østby tar du av til venstre mot Ljørdalen, 19 km asfalt/grusvei. Ev. kan du følge riksvei 25 mot Støa og ta av her til venstre mot Ljørdalen. Fra Støa til Ljørdalen er det 18 km. Fra Oslo til Ljørdalen er det til sammen 230 km.

Buen Gruppen Trysil

er en del av Buen Gruppen Lillehammer og har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Skåbu, Beitostølen, områder i Valdres og Rendalen. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Buen Lirypa har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Stuen og kjøkken har god plass. Hytta kan innredes enten med 4 soverom eller 3 soverom og en egen loftstue. Dette er valgfritt for kunden. Se foreslått planløsning (kan endres)

Dette prosjektet leveres nøkkelferdig over støpt plate.

* Kjøkken og stue
* U - kjøkken som gir en lun atmosfære
* 3 soverom (alternativt 4)
* 1 loftstue (alternativt 3 soverom)
* 1 bad/badstue (kan gjøres om til annen planløsning)
* Boder & teknisk rom med inngang utenfra
* Entrè/Hall med stor lagringskapasitet
* Overbygget inngangsparti
* Stor gang
* Trapp

Det er torv på tak, fliser, parkett, peis ovn, snekkerarbeid ute og inne. Planløsningen ligger vedlagt dette prospektet. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom detaljer i prosjektet

LEVERANSE:

* Aubo eller HTH kjøkken ihht tegning
* Nordpeis peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr (vegghengte toaletter og god standard)
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights i entrè + utelys m.m (God standard)
* Fliser og 1 stavs parkett ihht beskrivelse
* Byggesøknadsbehandling hos Buen inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Hytta ferdig bygget inkludert

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Buen Gruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima. Konstruksjonsdelen av hyttene produseres ihht vår ISO 9001 standard. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger. Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller. Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde
Prisantydning 3 360 000,-
Bebygd areal 80 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Morten Helland
morten@buenlillehammer.no