Nøkkelferdig eksklusiv hytte i Solsteinlie på Grindafjell – Inkl. tomt.

Se flere

Beliggenhet

Grindafjell hytteområde ligger, med en storslagen utsikt, i Vang, øverst i Valdres. Grindafjell er et etablert hytte område som ligger i overgangen Østlandsnatur-Jotunheimen-Høgfjellslandskap, kort veg til Tyin, Eidsbugarden, Filefjell Skisenter og Sognefjorden med mangfoldet på vestlandet. Dette er Jotunheimens forgård der Øst møter Vest. En rekke fjell og lier, sammen med Vangsmjøsa i dalbunnen danner en flott ramme for utsikten fra tomta.

Generelt

Hytta er prosjektert for oppføring i 2022. Valg og utforming kan påvirkes av kunde.

Prisen er nøkkelferdig hytte inkludert fundamentering, gravearbeider og tomt.

Ta kontakt for mer informasjon. 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Bergen, følg E-16 via Filefjell til bygdesenteret Vang. Ca. 270 km fra Bergen. Fra Oslo følger man E-16 til Fagernes og videre til Vang. Herfra er det 234 km., ca. tre timer fra Sandvika. Det er skiltet fra E-16 i Vang til "Grindafjell Hytteområde", følg deretter Burmavegen oppover, til høyre i Helevegen og så oppover og til venstre i Gaukelivegen. Feltet ligger i enden av Gaukelivegen. Det er også egne skilt til Haugastølen.

Se også: www.grindafjell.no

Innhold

Hytta er innholdsrik med stor stue/spisestue på tilsammen 53 kvadrat. Hovedbad med badstue, ekstra toalett/ bad. 2 store soverom i 1 etg. med utgang til terrasse fra masterbedroom. Terrassen er på 40 kvadrat. Hemsestue på 16,7 kvadrat samt to soverom og eget bad på hems.

Standard

Prosjektert hytte leveres nøkkelferdig, snekkerferdig inn- og ute, inkludert kjøkken med hvitevarer, baderomsinnredninger, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Komplett torvtak.I tillegg har hytten utvendig Vedbod/skibod og innvendig bod/garderobe som gir god lagringsplass.

Våre Buen hytter har meget høy materialkvalitet. Nevnes kan solid innvendig panel på hele 19x145mm, profilert listverk, flotte trapper med innfelt eik i slitasjeområdet, 45x195mm terrasseplank, og ikke minst de mange utskjæringene og detaljene rundt om. 

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Prisantydning 5 190 000,-
Bebygd areal 149 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler

Tor Ivar Gullord
tor.ivar@buenlillehammer.no