Flott hytte som dekker de aller fleste behov for storfamilien

Storslått Buen hytte Vikeshagen, Voss Hyttegrend

Se flere

Beliggenhet

Vestlandets største skibygd, Voss ligger ca. 1 time og 15 min. kjøring fra Bergen. Voss Hyttegrend ligger idyllisk til med nydelig natur på alle kanter. Området passer perfekt for dem som vil ut og nyte naturen året rundt. På vinteren er det preparerte konkurranseløyper både for klassisk og skøyting. I tillegg er det flotte turløyper for dem som vil gå mer på tur. Lysløypen som går rundt stadionanlegget har asfaltert dekke, og når det ikke er snø er den i bruk med rulleski.

Voss Hyttegrend er lokalisert i et unikt område, det er ikke uten grunn at det på folkemunne kalles " Vestlandets svar på Nordmarka". Det er få steder på Vestlandet man har nypreparerte langrennsløyper rett utenfor hyttedøren. Området er et populært rekreasjonsområde og blir brukt året rundt av turgåere, orienteringsløpere, terrengsyklister og skigåere.

Området som legges ut i markedet nå er Vikeshagen, og består av totalt 49 tomter og ligger på ca. 550 moh. Se vedlagte kart.

Dersom man ønsker å kjøre alpint er det bare ca. 15 min til Voss Resort som har en fantastisk beliggenhet på Voss med flotte utsiktsforhold, nydelig natur og et mangfoldig aktivitetstilbud for liten og stor hele året. Voss Fjellandsby er også et meget flott og attraktivt skianlegg bare ca. 30 min. kjøring fra Voss.

Se løypekart på: www.skivoss.no
Se også: www.skisporet.no for oppdatert løype info.
Se video av området på: www.vosshyttegrend.no

Voss som destinasjon har et bredt aktivitetstilbud med bl.a. golfbane, fjellvandring, jakt og fiske, rafting og elvepadling, fjellklatring, vindtunnel, bading i elv og vann, utebasseng, samt et mangfold av luftsportsaktiviteter. Bygden har et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud.
Voss har også en rekke velkjente festivaler og arrangement rettet mot barn, voksne og ungdom. Mest kjent er fotballturneringen Voss cup, Ekstremsportveko, VossaJazz, Smalahovesleppet, Osafestivalen og
Worldcup freestyle.
Bygden har i tillegg et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud.
Voss er definitivt en helårsdestinasjon.

Generelt

Storodde er flaggskipet innen fjellhytter i Norge. En prisgunstig og flott modell som har vært førstevalget til mange fornøyde hyttekunder de senere årene. Med sitt særegne design får man noe man kan være stolt av i generasjoner fremover. Med alle fasiliteter man forventer av en moderne hytte kombinert med trend og tradisjon.Prisen er inkludert tomt, grunnarbeid for inntil kr. 300.000,- og tilkobling av vann og kloakk. Tilkobling av strøm kommer i tillegg.

Valgmuligheter

Buen Partner Vest har et rikholdig modellutvalg, og det er opp til hver enkelt kunde å velge. Reguleringsplanen tillater hytter helt opp til 150 m2 BRA.
Hytten i annonsen er kun et eksempel. Tomtekostnader er inkludert, og annonsert tomt koster kr. 1.250.000,- Dokumentavgift vil da beregnes ut fra dette og vil beløpe seg til kr. 31.250,-
Prisantydning 4 750 000,-
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)

Ta kontakt med megler