Storslått hytte som virkelig kommer til sin rett på denne flotte tomten.

Storslått Buenhytte nøkkelferdig med tomt i Vikeshagen

Se flere

Beliggenhet

Vestlandets største skibygd, Voss ligger ca. 1 time og 15 min. kjøring fra Bergen. Voss Hyttegrend ligger idyllisk til med nydelig natur på alle kanter. Området passer perfekt for dem som vil ut og nyte naturen året rundt. På vinteren er det preparerte konkurranseløyper både for klassisk og skøyting. I tillegg er det flotte turløyper for dem som vil gå mer på tur. Lysløypen som går rundt stadionanlegget har asfaltert dekke, og når det ikke er snø er den i bruk med rulleski.

Voss Hyttegrend er lokalisert i et unikt område, det er ikke uten grunn at det på folkemunne kalles " Vestlandets svar på Nordmarka". Det er få steder på Vestlandet man har nypreparerte langrennsløyper rett utenfor hyttedøren. Området er et populært rekreasjonsområde og blir brukt året rundt av turgåere, orienteringsløpere, terrengsyklister og skigåere.

Området som legges ut i markedet nå er Vikeshagen, og består av totalt 49 tomter og ligger på ca. 550 moh. Se vedlagte kart.

Dersom man ønsker å kjøre alpint er det bare ca. 15 min til Voss Resort som har en fantastisk beliggenhet på Voss med flotte utsiktsforhold, nydelig natur og et mangfoldig aktivitetstilbud for liten og stor hele året. Voss Fjellandsby er også et meget flott og attraktivt skianlegg bare ca. 30 min. kjøring fra Voss.

Se løypekart på: www.skivoss.no
Se også: www.skisporet.no for oppdatert løype info.
Se video av området på: www.vosshyttegrend.no

Voss som destinasjon har et bredt aktivitetstilbud med bl.a. golfbane, fjellvandring, jakt og fiske, rafting og elvepadling, fjellklatring, vindtunnel, bading i elv og vann, utebasseng, samt et mangfold av luftsportsaktiviteter. Bygden har et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud.
Voss har også en rekke velkjente festivaler og arrangement rettet mot barn, voksne og ungdom. Mest kjent er fotballturneringen Voss cup, Ekstremsportveko, VossaJazz, Smalahovesleppet, Osafestivalen og
Worldcup freestyle.
Bygden har i tillegg et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud.
Voss er definitivt en helårsdestinasjon.

Generelt

Her er vår fantastiske hyttemodell Beitostølen L med oppløft.

Vi tilbyr denne ferdig oppsatt og snekkerferdig utvendig og innvendig, med standard grunn pakke for rørlegging med VV bereder, standard elektro (full) pakke, samt ferdig badstue, for 5.190.000 kroner. Prisen inkluderer også komplett grunnmur med armering.

Hems er også inkludert, ferdig kledd med panel og med gulv. Den har et gulvareal på hele 35 m2 som kommer i tillegg til de 112 m2 i 1. etasje. Så med sine totalt 147 m2. er dette en romslig familiehytte med hele 5 soverom og minimum 10 sengeplasser.

Prisen inkluderer tomt, og grunnarbeid for inntil kr. 200.000,- !

Offentlige avgifter til stat/kommune samt renovasjon er ikke inkludert.

Adkomst/Tomteforhold

Vinterbrøytet vei. Parkering på egen tomt.

Referanser/ Visningshytter

Vikeshagen/Voss Hyttegrend er et fantastisk område med mange fornøyde hytteeiere, som nyter naturen hele året.

Vi har tilgang på flere visningshytter i nærhet av tomtene, og har forskjellige modeller vi kan vise dere. Da blir det kanskje lettere å ta avgjørelsen om hvilken modell som passer best for dere.

Det er mulig å gjøre en del tilpassninger, slik at vi kan bygge nettopp DIN drømmehytte. Om ikke oppsatt visning passer for deg, er det bare å ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer med visning.

Innhold

For denne prisen får du en nøkkelferdig hytte med parkett på gulvene, ferdig med flis på baderiomsgulv og i gang. Det leveres også varmekabler her.

Alle flater utvendig og innvendig leveres snekkerferdig og klare for overflatebehandling utvendig, men inne kan du velge mellom de flotte fargene i vårt interiørbeis-program.


Nøkkelferdig hytte inneholder bl.a. kjøkken inkl. hvitevarer, baderoms innredninger og utstyr, stålpipe, flisarbeider der hvor angitt på tegning. komplett og ferdig badstue/sauna. Alle gulv som ikke har flis, leveres med flott 3-stavs eikeparkett men kan oppgraderes om ønskelig.

Det er da også varmekabler i bad og entre. Hytten leveres alltid med et komplett torvtak, ferdig sådd. Det eneste du som kunde trenger å levere inn i prosjektet, er flisene og ildsted.

Om ønskelig kan det være muligheter for noen individuelle tilpasninger. Ta kontakt for nærmere orientering om dette.




Vi benytter kun fagfolk i våre prosjekter og garanterer topp utførelse og anerkjente produkter i vår leveranse.

Standard

Bygget etter TEK 17 med gjeldende regler for fritidsbolig.

Nettside: www.buenpartnervest.no
Prisantydning 5 290 000,-
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Thor-Arne Fagervold
thor-arne@montera.no