Høgsetra – Turufjell – Buen Storodde XL Panorama – Prosjektert hytte på tomt H291

Se flere

Beliggenhet

Velkommen til Turufjell, Norges kanskje mest spennende helårsdestinasjon. Under 2 timer fra Oslo.

Turufjell ligger i Flå (mellom Hønefoss og Geilo/Hemsedal), hvor store aktører i Olav Thon gruppen og Fredensborg fritid utvikler området. På Turufjell legges det vekt på varierte aktiviteter hele året hvor man på vinteren finner et familievennlig alpinanlegg og et fantastisk langrennsterreng innover i Vassfarfjellet.
Her er det flotte familieløyper mellom Veneli og Solheimseter. For langturen kan man komme inn på Eventyrløypa og gå milevis på snaufjellet!
Se også løypekart her: https://skisporet.no/setView/60.4686424/9.4962215/11/norges_grunnkart

I dag finnes det 2 skiheiser og 7 alpinbakker for alle nivåer, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Det planlegges også en lengre stolheis/fjellheis opp mot Kristnatten med flere bakker. Se også her: https://turufjell.no/aktiviteter/

På sommeren byr Turufjell på et flott turterreng med flere turmuligheter og toppturer i nærområdet, samt lengre fotturer innover i Vassfaret. Både korte og lengre turstier via idylliske fiskevann og gamle setervoller, herunder Vassfaret natur- og kultursti, Veneli fjellskog- og kultursti for å nevne noen. For toppturer er det også mange muligheter og man kan fra hytta gå til blant annet Kristnatten (1077 moh), (Blåfjell 1154 moh), Likkistefjell (990 moh), Sørbølfjell (1284 MOH) m.m.

På Turufjell finnes Hallingdals største og en av Norges største Pump Track´s samt en BMX park med løyper i ulike vanskelighetsgrader, alt fra de aller minste til de mest spenstige kan utfolde seg på sykkelen. i 2023 kommer det også en "Flytsti" for sykkel i alpinanlegget. Videre utvikles det flere sykkelstier og turstier i fjellet.

Flå sentrum ligger 15 min unna og har et kjøpesenter (Bjørneparken kjøpesenter) med et godt utvalg av det meste man trenger og like ved ligger Bjørneparken dyrepark. Bjørneparken er åpen fra tidlig vår til sen høst og er et fantastisk sted for dyreopplevelser. Alt fra typiske Norske skogsdyr til mer eksotiske skapninger kan oppleves der.

Turufjell er med andre ord en hyggelig familiedestinasjon med et bredt aktivitetstilbud for alle aldre. Alt sammen venter på deg under 2 timer fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger opp i dalen.

Turufjell, et område med utallige muligheter for storslåtte naturopplevelser for hele familien, året rundt. Her har man vidstrakt utsikt mot sydvest, meget gode solforhold og rikelig med "boltreplass". Her kan du sitte i solveggen på den nye hytta eller gå rett inn i turterreng like utenfor døren. Se også hjemmesiden til Turufjell for mer info: https://turufjell.no/

Velkommen til Turufjell!

Generelt

Hyttemodellen Storodde XL er en av våre bestselgere innen fjellhytter i Norge. Med sitt særegne design får man noe man kan være stolt av i generasjoner fremover. Med alle fasiliteter man forventer av en moderne hytte kombinert med trend og tradisjon. Hytta prosjektert på tomt H291 er spesialtegnet for å oppnå en optimal plassering og utsyn på tomten.

Hytten leveres nøkkelferdig inkl. ferdig opparbeidet tomt, støpt plate, torv på taket, peisovn, Huseby kjøkken, hvitevarer fra Electrolux, Italienske fliser 60x60, 1-stavs parkett, baderomsinnredninger fra Vikingbad etc.
Høy standard. Rom for tilpasninger ved kontrahering før byggestart. Byggestart våren 2023.

Har du allerede tomt? Ta gjerne kontakt for tilbud på denne modellen på din tomt, eller en av våre øvrige modeller på vår hjemmeside: https://buenbelsbybygg.buenhytter.no/

Adkomst/Tomteforhold

Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell. Her er det infotavle med kart over området og tomtene.

Innhold

Buen Storodde XL Panorama har håndverksmessige kvaliteter og utforming som man blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med.
Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn for å trekke naturen inn.
Pris komplett nøkkelferdig inklusiv grunnarbeid, støpt plate og tomt H291 på Høgsetra ihht vedlagte tegninger.
Byggestart våren 2023. Visning av tomt og lignende hyttemodell bygget på Turufjell etter avtale. 
Utdrag leveranse;

* Huseby kjøkken inklusiv hvitevarer
* Peisinnsats i stedsbygget innramming
* Rør og utstyr, baderomsinnredninger og utstyr fra Vikingbad
* Elektrisitet ihht NEK 400 standard + downlights + opplegg utelys m.m + ring hytta varm + el-bil lader
* Italienske kvalitetsfliser i 60x60 utførelse, og 1 stavs exclusiv parkett
* Komplett interiørpakke, ferdig behandlet
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert

Ta kontakt for utfyllende detaljer.
Prisantydning 7 250 000,-
Bebygd areal 132 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte

Ta kontakt med megler