VÅRE HYTTEMODELLER

Buen Hytter leverer både byggesett og nøkkelferdige hytter og fritidsboliger.
Vi hjelper våre kunder med byggesøknader, prosjektering, og oppføring av byggene. Våre kunder stiller stadig nye krav til prosjektene. Trendene skifter og vi arbeider med utvikling av stadig nye modeller for å kunne tilfredsstille ønskene.

Last ned vår katalog

Buen Fjellhytter

Fjellhyttene utgjør kjernen i virksomheten vår. Hyttene er designet og konstruert med stor respekt for tidlige tiders form, funksjon og håndverk. De speiler generasjonene før oss, og skal ta imot de som kommer etter. Alle er utformet og produsert for å tåle norsk værhard natur og samtidig være tilpasset eiernes behov og bruk. En fritidsbolig fra BUEN Hytter er bygget for komfort, funksjon og glede over å eie egen hytte.

Les mer om BUEN Fjellhytter

Buen Sjøhytter

Hytter ved innsjøer, hytter langs kysten. Stadig flere velger BUEN som leverandør av tradisjonell arkitektur og robuste konstruksjoner også utenfor fjellheimen. Formelementene er de samme som i de populære BUEN-modellene, det samme gjelder mulighetene for å påvirke romfordeling og funksjon.

Les mer om BUEN Sjøhytter

Buen Moderne

De seneste årene har konstruktørene og arkitektene bak BUEN-hyttene tatt prinsippene om gjennomtenkte detaljer, slitesterke materialer og robuste konstruksjoner inn i et moderne formspråk. BUEN Moderne tilbyr hytter til deg som ønsker et tidsriktig utseende på hytta, samtidig som den ikke skal stikke seg ufordelaktig ut i terrenget.

Les mer om BUEN Moderne