Om Buen

Se mer

Hyttene fra BUEN har alltid stått for varighet, tradisjon, gjennomtenkte detaljer og solid håndverk. BUEN byr på det beste av norsk byggekunst og materialbruk, tilpasset din visjon om hva ei god hytte er.

Hytter for den norske hyttedrømmen

For svært mange er BUEN selve innbegrepet av norske hytter. Det begynte i 1972 med fjellhytter i indre Agder, Gautefall og Kyrkjebygdi. I dag leverer BUEN Gruppen fritidsboliger i ulike varianter og grader av ferdigstilling over hele landet. Kjøper du BUEN-hytte, er du garantert fremragende håndverk, funksjonelle løsninger og gjennomtenkt design.

Fra byggesett til nøkkelklart

BUEN Hytter leverer både byggesett og nøkkelferdige hytter. Vi hjelper også med byggesøknader, prosjektering og oppføring. Regelverk og forskrifter endrer seg, markedet stiller sine krav, og trendene skifter. Alt dette jobber vi med daglig og sørger for at kvalitet og design holder den høye standarden vi er kjent for, i gamle og nye modeller.

Finn ditt pusterom

Tradisjoner og samtid

Med utgangspunkt som anerkjent leverandør av fjellhytter i Sør-Norge har BUEN Hytter for lengst beveget seg videre til sjøen, inn i skogen og til andre deler av landet. Fjellhyttene, inspirert av tradisjonell byggeskikk og design, er fortsatt vårt flaggskip, men leveres nå også tilpasset andre topografier. De siste årene har også BUEN-hytter med moderne formspråk blitt ettertraktet.

BUEN Partner

Vårt salgsnettverk BUEN Partner er etablert over store deler av landet. En lokal BUEN Partner tar deg gjennom alle ledd når du kjøper fritidsbolig fra oss. I vår katalog har vi samlet de mest solgte hyttetypene, pluss spennende nyskapninger. Der finner du også praktisk informasjon, tips og inspirasjon fra nye hyttemodeller.

Vårt kundeløfte

Vi skal levere hyttedrømmen til alle som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste. Vi skal levere høy kvalitet til overkommelig pris. Vi skal være en trygg og engasjert partner, som sørger for å levere et bygg hyttekjøperen vil trives i, og være stolte av å vise frem.

Nyt stillheten

Egenutviklet, varig og ordentlig

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK10 og er gjenstand for stadig utvikling. Vi vet hva slags materialer som gir de beste resultatene, og vi er mestere på konstruksjonsdetaljer og design. BUEN-hytter tåler aktivt familiebruk og det tøffe nordiske klimaet. Vi bygger hytter basert på tradisjoner, moderne designprinsipper og gjennomtenkt materialvalg.

Produksjon og design

Hyttenes grunnelementer produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Design, tilpasninger, tekniske tjenester og rådgivning leveres fra vårt hovedanlegg i Telemark. Alle hyttemodellene oppfyller våre strenge kvalitetskrav og gjør bruk av gjennomprøvde tekniske løsninger. Konstruksjonene har kraftig dimensjonering, kresen materialbruk og utsøkt finish, uansett prisklasse.

Standard og tilpasning

Buen-hyttene leveres i standard utførelse, eller med endringer og tilpasninger. Individuelle behov, drømmer og plassbehov gjør det ofte aktuelt å skreddersy grunnmodellene våre. Bare de beste lokale håndverkere benyttes når vi står for hele eller deler av byggingen. Det gjelder både for hyttefeltene vi er inne i, og for kunder som disponerer egen tomt.