SOLGT!! Turufjell – Prosjektert eksklusiv BUEN Storodde XL – inkl. tomt/grunnarbeider/støp nøkkelferdig

Se flere

Beliggenhet

Turufjell ligger på Turufjell på Flå, først i Hallingdal, under to timer fra Oslo og er Norges nye helårsdestinasjon. Der finner man et familievennlig alpinanlegg, et stort langrennsnett og flotte turområder. Et perfekt sted for idylliske naturopplevelser.

Turufjell er en ny destinasjon som er et samarbeid mellom to av Norges største eiendomsselskaper (Olav Thon Gruppen og Fredensborg Fritid) sammen med lokale krefter.

Turufjell finner du på "solsiden" i Flå - først i Hallingdal og under to timer fra Oslo. Der finner du høyfjellsplatåer, lune skoger, et nettverk av stier og sagnomsuste Vassfaret er ikke langt unna. Dette gir muligheter for fantastiske naturopplevelser, sommer som vinter.

Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv. Der finnes alpinanlegg og milevis med langrennsløyper hvor du kan gå helt til Hemsedal om du vil. Det er sykkelpark, fiskeplasser og varmestue m.m. Fjellet ligger sydvestvendt med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir sol hele dagen fra tidlig til sent og fantastisk utsikt utover fjellheimen. Områder over 1000 meter forblir urørte.

Det skjer mye spennende på Turufjell for tiden hvor det er fokus på helårstilbud, med enda et skitrekk og nye bakker som åpner vinter 2022, nyåpnet sykkelpark i sommer og lek- og aktivitetsområde under Istjern som er neste store attraksjon. Se også aktivitetskartet.

Det er solgt ca. 300 hyttetomter og mange har flyttet inn i hyttene sine. Det har på kort tid blitt etablert en koselig hyttegrend og et hyggelig miljø blant hytteeierne på Turufjell.

For mer informasjon om området se www.turufjell.no eller ta kontakt for visning og mer informasjon.
Thomas Belsby, 9092 1234.

Velkommen til Turufjell!

Generelt

Hytten prosjektert er vår populære modell Storodde XL.

Hytten leveres nøkkelferdig inkl. ferdig opparbeidet tomt, støpt plate, torv på taket, peis ovn, kjøkken, hvitevarer, baderomsinnredning +++ Rett og slett Nøkkelferdig.

Gjennomgående gode kvaliteter med velkjent høy Buen Standard ift kraftige dimensjoner, håndtverk og tradisjon, nå i moderne innpakning.

Adkomst/Tomteforhold

Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell. Her er det infotavle med kart over området og tomtene. 
Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell. Her er det infotavle med kart over området og tomtene.

Innhold

Med store vindusflater trekkes naturen inn i hytten. Hyttens planløsning er innholdsrik med bla: 4 soverom, stue i fremskutt oppstuedel og egen kjøkken og spisestuedel med utgang til overbygd terrasse hvor morgenkaffen kan nytes. To bad, ett i hver etasje med badstu i tilknytning til badet i første etasje. I utvendig bod kan ved, verktøy, ski og annet oppbevares. To soverom i første etasje med bad og to soverom i andre etasje med eget bad samt hemsstue, gir mulighet for to "boområder" i hytten.

Hytten gjøres komplett nøkkelferdig. Leveransen har høy standard med blant annet Huseby kjøkken inkl. Electrolux hvitevarer, baderomsinnredninger og utstyr fra Vikingbad, 1 stavs eikeparkett, stålpipe og peisoven fra Jøtul type F 373, flisarbeider i utførelse Italiensk 30x60 der hvor angitt på tegning inklusiv varmekabler. Komplett elektroinstallasjon ihht. NEK standard. Hytten leveres med torvtak som standard.
Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar. 

Pris komplett nøkkelferdig inklusiv grunnarbeid, støpt plate og tomt hensyntatt til 1 260 000,- ihht vedlagte tegninger. Byggestart fortsatt mulig i 2022. Visning av tomt og tilsvarende hyttemodell bygget på Turufjell etter avtale.

Hyttene fra Buen Belsby Bygg, som er eksklusiv forhandler i BuenGruppen, er anerkjent for sin høye standard på materialer, detaljer og utførelse. Hyttene har detaljer og design man kun får gjennom Buen. Mange regner Buen hyttene som selve merkevaren blant høyfjellshyttene i Norge. Vi kan i stor grad tilpasse hyttene.

Se vår hjemmeside: buenbelsbybygg.buenhytter.no for mer informasjon om annonsert hytte samt alternative hyttemodeller.
Visning i vinterfeien etter avtale.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med meg for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 5 350 000,-
Bebygd areal 115 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler