Buen Høgtind illustrert i vinterlandskap. Din neste hytte på Turufjell?

Turufjell – Prosjektert eksklusiv BUEN hytte – nøkkelferdig inklusiv tomt

Se flere

Beliggenhet

Velkommen til Turufjell, Norges kanskje mest spennende helårsdestinasjon. Under 2 timer fra Oslo.

Turufjell ligger i Flå (mellom Hønefoss og Geilo/Hemsedal), hvor store aktører i Olav Thon gruppen og Fredensborg fritid utvikler området. På Turufjell legges det vekt på varierte aktiviteter hele året hvor man på vinteren finner et familievennlig alpinanlegg og et fantastisk langrennsterreng innover i Vassfarfjellet.
Her er det flotte familieløyper mellom Veneli og Solheimseter. For langturen kan man komme inn på Eventyrløypa og gå milevis på snaufjellet!
Se også løypekart her: https://skisporet.no/setView/60.4686424/9.4962215/11/norges_grunnkart

I dag finnes det 2 skiheiser og 7 alpinbakker for alle nivåer, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Det planlegges også en lengre stolheis/fjellheis opp mot Kristnatten med flere bakker. Se også her: https://turufjell.no/aktiviteter/

På sommeren byr Turufjell på et flott turterreng med flere turmuligheter og toppturer i nærområdet, samt lengre fotturer innover i Vassfaret. Både korte og lengre turstier via idylliske fiskevann og gamle setervoller, herunder Vassfaret natur- og kultursti, Veneli fjellskog- og kultursti for å nevne noen. For toppturer er det også mange muligheter og man kan fra hytta gå til blant annet Kristnatten (1077 moh), (Blåfjell 1154 moh), Likkistefjell (990 moh), Sørbølfjell (1284 MOH) m.m.

På Turufjell finnes Hallingdals største og en av Norges største Pump Track´s samt en BMX park med løyper i ulike vanskelighetsgrader, alt fra de aller minste til de mest spenstige kan utfolde seg på sykkelen. i 2023 kommer det også en "Flytsti" for sykkel i alpinanlegget. Videre utvikles det flere sykkelstier og turstier i fjellet.

Flå sentrum ligger 15 min unna og har et kjøpesenter (Bjørneparken kjøpesenter) med et godt utvalg av det meste man trenger og like ved ligger Bjørneparken dyrepark. Bjørneparken er åpen fra tidlig vår til sen høst og er et fantastisk sted for dyreopplevelser. Alt fra typiske Norske skogsdyr til mer eksotiske skapninger kan oppleves der.

Turufjell er med andre ord en hyggelig familiedestinasjon med et bredt aktivitetstilbud for alle aldre. Alt sammen venter på deg under 2 timer fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger opp i dalen.

Turufjell, et område med utallige muligheter for storslåtte naturopplevelser for hele familien, året rundt. Her har man vidstrakt utsikt mot sydvest, meget gode solforhold og rikelig med "boltreplass". Her kan du sitte i solveggen på den nye hytta eller gå rett inn i turterreng like utenfor døren. Se også hjemmesiden til Turufjell for mer info: https://turufjell.no/

Velkommen til Turufjell!

Generelt

Hytten prosjektert er vår populære modell Høgtind. Tomt til 1,2 MNOK er innkalkulert i pris.

Hytten leveres nøkkelferdig inkl. ferdig opparbeidet tomt, støpt plate, torv på taket, peis ovn, kjøkken, hvitevarer, baderomsinnredning +++.
Gode kvaliteter gjennomgående.

Har du allerede tomt? Ta gjerne kontakt for tilbud på denne modellen på din tomt, eller en av våre øvrige modeller. Se vår hjemmeside.

Adkomst/Tomteforhold

Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell. Her er det infotavle med kart over området og tomtene. 
Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss. Fra Hønefoss følger du riksvei 7 nordover, forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik mot Gol. Ta til høyre rett før Flå sentrum på fylkesvei 203 skiltet mot Turufjell. Følg denne 2 km til avkjøring opp mot Turufjell, kjør deretter ca. 3 km opp Heivegen og ta til høyre over broen. Etter broen er det ca. 5 km til baseområdet i Turufjell. Her er det infotavle med kart over området og tomtene.

Innhold

Buen Høgtind har håndverksmessige kvaliteter og utforming som man blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning med to bad og badstu.
Pris komplett nøkkelferdig inklusiv grunnarbeid, støpt plate og tomt hensyntatt til 1 200 000,- ihht vedlagte tegninger. Byggestart 2023. Visning av tomt og lignende hyttemodell bygget på Turufjell etter avtale. Kjøkken og stue på over 47 m2, 4 soverom inklusive 2 på hemsen, og egen hemsestue som fungerer perfekt som egen boltre plass for gjester/barn/barnebarn osv. Det er lagt vekt på åpne flater og godt med utsyn. Vi guider deg gjerne gjennom alle detaljer i prosjektet. Ta kontakt

LEVERANSE;

* Huseby kjøkken ihht tegning inklusiv hvitevarer
* Jøtul FS 373 peisovn (design og miljøkvaliteter)
* Rør og utstyr, baderomsinnredninger og utstyr fra Vikingbad. God standard
* Elektro ihht NEK 400 standard + downlights + opplegg utelys m.m
* Kvalitetsfliser i 30x60 utførelse og 1 stavs parkett
* Byggesøknad inkludert
* Bygge og prosjektleder inkludert
* Rigg og drift inkludert
* Komplett nøkkelleveranse

(Detaljer fås på forespørsel)

Standard

Alle Buen hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med meg for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 5 750 000,-
Bebygd areal 106 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler