Bilder fra tomten på Nordre Vesleseter

En liten perle i Gudbrandsdalen mellom Hafjell og Kvitfjell – Eksklusiv hytte Storodde spesial inkl. tomt og grunnarbeid

Se flere

Beliggenhet

Nordre Vesleseter ligger på Tretten sør i Gudbrandsdalen i trekantområdet mellom Hunderfossen, Maihaugen, Lillehammer, Kvitfjell, Hafjell og Skeikampen.Fantastisk turterreng hele året med milevis av oppkjørte skiløyper som er koblet til løypenettet mellom Rondane og Lillehammer/Sjusjøen. Tilsvarende tur og sykkelstier om sommeren. I tillegg har man bade- og fiskemuligheter i nærområdet. Nordre Vesleseter hyttegrend ligger på Øyerfjellet midt mellom alpin destinasjonene Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen. Hyttegrenda ligger solfylt til mot vest med fantastisk turterreng, sommer som vinter. Nordre Vesleseter ligger ca. 800 m.o.h. og er en del av Øyerfjellet. Nordre Vesleseter ligger i skogsterreng på Øyerfjellet med helling mot sørvest med flott utsikt mot Gudbrandsdalen og Skeikampen. Det finnes mange severdigheter og aktivitetstilbud i området: alpinanlegg, golfbaner, lekeland mm.

Nordre Vesleseter ligger i et flott kulturlandskap hvor det fortsatt drives aktiv seterdrift. Tomtene ligger solrikt til mot syd og vest. Her får du et variert tilbud med store tomtearealer hvor en opplever at en ligger litt for seg selv. Her oppleves naturen og dyrelivet på nært hold vekk fra støy og mas.

Generelt

HYTTEN:
For dette prosjektet har vi gleden av å presentere nøkkelferdig Buen Storodde Spesial, som er en av våre mest populære familiehytter, med et totalt bruksareal på hele 121 m2(inklusive hemsen). Her får dere 4 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, stort bad, utvendig bod plass, gang/hall og et areal på hemsen.

GRUNNARBEIDER:
Graving og støp av plate på mark inkl.

TOMTENE:
Tomtene ligger solrikt til mot syd og vest. Her får du et variert tilbud med store tomtearealer hvor en opplever at en ligger litt for seg selv. Her oppleves naturen og dyrelivet på nært hold vekk fra støy og mas. Ledig tomt er inkl. i prosjektet.

ANNET:
Offentlig avgifter er ikke medberegnet dette prosjektet.

For komplett oversikt over leveransen oppfordres det å ta kontakt med selger. Gjerne pr sms eller chat på facebook (buengruppen lillehammer)

Adkomst/Tomteforhold

Fra vårt kontor på Lillehammer kjører du mot Tretten. Her passerer du de store alpin vinter destinasjonene som Hafjell og Kvitfjell i umiddelbar nærhet. Fra Hafjell og Kvitjell tar det ca 35 min. Kvitfjell ligger nord for hytteområdet, mens Hafjell ligger syd for hyttefeltet. Buen har lange byggetradisjoner i Norge og kjenner Nordre Vesleseter godt. Andre hytter som er bygget fra Buen Gruppen Lillehammer kan sees på tomteområdet.

Sjusjøen ligger ca 1 time fra hyttefeltet. Nordre Vesleseter har skiløyper oppkjørt rett ved hyttefeltet.

BUEN Utvikling AS

har ansvaret for salg og oppføring av Buen Gruppen sine hytter i en omkrets på 10-15 mil rundt Lillehammer. Primære områder vil være Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Musdalseter, Ringebu, Fåvang, Rollstulen, Gålå, Galdø, Skåbu, Beitostølen og områdene i Valdres. Vi bygger der kundene har tomt eller ønsker seg tomt. Vi kan være behjelpelig med å skaffe tomter om du ikke finner riktig destinasjon i denne annonsen.

Buen Partner Lillehammer bygger kvalitets hytter, og våre snekkere utfører sitt arbeide som holder høy håndverksmessig standarder. Vi har egne tegnere og dedikerte byggesaksbehandlere som sammen med våre selgere sørger for at kundene blir godt ivaretatt fra første kontakt til endelig bruk av hytta når den står ferdig.

Innhold

Buen Storodde Spesial har håndverksmessige kvaliteter og utforming som en blir glad for å eie og glad for å iakta. Her er det nok av plass til storfamilien eller sosiale anledninger hvor venner blir med. Det er flere soner og oppholdsrom. Se foreslått planløsning.

Standard

BuenGruppen er selve merkevaren av fjellhytter i Norge, og den har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Her investerer du i trygge håndverksmessige kvaliteter og design. Med våre egne snekker team sikrer vi deg et godt produkt som bygges ferdig på tomten av oss som kjenner produktet på best mulig måte.
Prisantydning 4 800 000,-
Bebygd areal 88 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Bjørn Raffenberg Skotte
bjorn@buenlillehammer.no