Buen hytte Nøkkelferdig med opparbeidet tomt på støpt såle v/ Breivatn

Se flere

Beliggenhet

Hyttetomtene ligger flott til med utsikt til Breivatn i Hjartdal Kommune. Tomtene har flott beliggenhet med nærhet til vannet. Flotte tur terreng og oppkjørte skiløyper om vinteren. 
Tomtene er opparbeidet med vei vann avløp. Det er fiskevann med rett til å legge båt i vannkanten.

Generelt

Hytten er nøkkelferdig inkl. ferdig opparbeidet tomt, støpt plate, torv på taket, peis ovn, kjøkken, hvitevarer, baderomsinnredning +++ Rett og slett Nøkkelferdig.

Overfalte behandling ute og inne er overlatt til kjøper.
Det er med tett tankt til kloakk.

Adkomst/Tomteforhold

Hyttefeltet ligger i Hjartdal Kommune. Kommer dere via Notodden følger dere E134 og tar til høyre mot Hjartdal før Tunnelen. Kommer dere via Seljord tar dere til venstre etter tunnelen fra Flatdal. Kjør deretter til sentrum av Hjartdal og tar til høyre skiltet oppsal. der etter følger mann skiltingen til Breivatn/Breivassvegen.
Ca 2t 15 min fra Drammen
Ca 2t 45 min fra Sandefjord.

Gebyr og Avgifter

Dok avgift er inkludert i annonsen.

Årskostnad vei Kr. 1450,-
Brøyting inn til hytta Ca kr. 3000,- 
Byggesøk kommunen Kr. 19 000,-

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Drømme kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredning fra Foss, pipe og ildsted Jøtul, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Down light i entre, bad og kjøkken.Torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke mulighter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 3 643 750,-
Bebygd areal 76 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler