Tiur L. Spesial.

Nøkkelferdig Tiur L. To bad. 4 sov. inkludert tomt

Se flere

Beliggenhet

Tomtene ligger på toppen av Høgefjell. 
Tomtene leveres byggeklare med vei,vann/avløp, fiber og strøm lagt frem til tomtegrensen.

Langrennsløypene rett utenfor hyttedøren og umiddelbar nærhet til alpinanlegget.
Turmulighetene er fantastiske sommer/høst med mange flotte fiskevann på fjellet.
Det er kun 8 km til vannparken Bø Sommarland og Klatreparken Høyt og Lavt - Bø i Telemark.

Bø handelssentrum med et stort utvalg av butikker, restauranter, kino og andre kulturtilbud er kun 12 km fra Lifjell.

Generelt

Tiur L Spesial er en av våre nyeste nøkkelferdig hytte moddeller. Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, to bad, Badstue eller vaskerom, torv på tak og støpt såle ++++ 

Tomt er inkludert i Hytte prisen.

Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet.

Hytta selges nøkkelferdig inkludert tomt. ( tomt fra kr 850 000) er med i tilbudet./p>

Adkomst/Tomteforhold

Når dere har kjørt av mot Lifjell i rundkjøringa i Bø, ta av til venstre mot Lifjell rett etter avkjøringen til Bø Sommarland. Kjør opp til Lifjell, forbi alpinsenteret som ligger på høyre side. deretter til venstre inn solskinsdalen. der står det stort skilt med Høgefjell Panorama på. jeg slipper dere igjennom bommen. etter bommen kommer dere til et veiskille. der holder dere helt til venstre deretter kommer dere til en bro som loser dere over og opp til toppen av Høgefjell.

Fra Oslo:
Kjør mot Drammen og følg E134 til Kongsberg, og videre til Notodden. Følg skilting mot Gvarv og Akkerhaugen fra Notodden. Følg RV36 fra Gvarv mot Bø og til høyre mot Lifjell i rundkjøringa i Bø. (Deretter følg anvisningen ovenfor). Kjøretid ca 2,5 timer

Fra Vestfold:
Følg E18 til Porsgrunn, og videre riksvei 36 fra Porsgrunn til Bø. Ta til høyre mot Lifjell i rundkjøringa i Bø kjøretid ca 2 timer

Gebyr og Avgifter

Følgende avgifter og gebyrer kommer i tillegg til salgssum:

Totalt avgifter og på kobling gebyrer Vann, strøm, kloakk og bygge søknad til kommunen ca Kr. 45 000,-

Kontingent til Hytteforeningen som går til vei vedlikehold, bom tilgang, preparering av ski løyper og brøyting kr. 8000,- pr. År

Det er eiendomskatt i Bø kommune

2,5% dok avgift på tomten.

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig på støpt såle. I tillegg leveres Drømme eller Aubo kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema (fåes på forespørsel). Det er varmekabler i bad og entre. Down Light i entre, bad 1 og kjøkken. Komplett torvtak.

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 4 200 000,-
Bebygd areal 145 m2
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler

Knut Magne Haugland
knut@buenoriginal.no