Nøkkelferdig Buen hytte med panoramatomt Jønnebulia

Se flere

Beliggenhet

Solrik Panorama tomt med utsikt utover norsjø. 

Det er i feltet Jønnebulia rett før Vinterland på Lifjell.
Byggeklar tomt. Strøm, vei, vann, avløp og fiber til tomte grennsa.

Lifjell er et flott, variert og egenartet turområde! Et mangfold av spennende kulturminner og urørt natur spredt utover et område på nærmere 200 km2. Store deler av Lifjell ligger over 1000 moh. I tillegg til høyfjellet er det kort veg til Bø sommarland. Bø sentrum med fristende shoppingmuligheter og urbane kaffer, Gullbring kulturhus med innendørs svømmeanlegg, teater og kino

LIFJELL 4 SESONGER

Når snøen smelter og fruktblomstringen står frem med all sin prakt er Telemark et nydelig sted å være!
Sommeren er spekket med festivaler og i Bø Sommarland kan hele familien få dagene til å løpe løpsk.
Utover høsten fortsetter det med Dyrskun i Seljord og Eplefest på Gvarv. Fisket er godt på fjellet og i de mange skogsvannene i området.

Turstiene er godt merket og går i flatt terreng og i brattere lende. Det er et variert høyfjellsterreng som møter deg her oppe.

På Lifjell finner du et flott alpintilbud med skianlegg for hele familien. Her er skiutleie/skishop, en koselig kafe og skiskole etter avtale.

På toppen ved parkeringsplassen på Jønnbu finner du Vinterland som er et eget lite skisenter spesiellt for barn og nybegynnere. Et spennende aktivitetsanlegg som passer ypperlig for barn og nybegynnere på slalåm, snowboard og langrennski. Her finner du en enkel nedfart på ca. 350 meter og en tallerkenheis.

Kanskje Norges beste barnebakke!

Når det gjelder langrennsløyper, finnes flere sløyfer i flatt skogsterreng for de som ønsker det, eller en barsk fjelltur i skikkelig høyfjellsterreng. 

På Lifjell finner du også 80 km. langrennsløyper fra de letteste til de mer utfordrende.

Generelt

Buen nøkkelferdig hytte med eiet tomt på ca 950m2. 
Den er komplett med kjøkken, hvitevarer, bad, torv på tak og støpt såle ++++ 

Opparbeidelse av tomt kommer i tillegg til tilbudet.
Dette avtales med graver. Ca Kr. 250 -300 000,-

Det er ikke tatt med beis inne / Ute i tilbudet.

Adkomst/Tomteforhold

Lifjell er kun 2 timers køfri kjøring fra Oslo og mindre enn 2 timer fra Vestfoldbyene.
Grenland kun en time

avgifter

Følgende avgifter og gebyrer kommer i tillegg til salgssum:

Totalt avgifter og på kobling gebyrer for Vann, strøm, kloakk og bygge søknad til kommunen Ca Kr. 50 000,-

Kontingent til Hytteforeningen som går til vei vedlikehold, bom tilgang, preparering av ski løyper og brøyting kr. 6000,- pr. År.

Det er eiendomskatt i Bø kommune

2,5% av tomte prisen til Dokument avgift er inkludert i annonsert pris. 

Innhold

Hyttene vil bli gjort nøkkelferdig og innflytningsklar med unntak av overflatebehandling, som vi har vurdert å overlate til kunde å ta valg på.

Hytten gjøres snekkerferdig utvendig og innvendig. I tillegg leveres Aubo, sigdal eller Drømme kjøkken inkl. hvitevarer, baderomsinnredninger fra Foss og utstyr, pipe og ildsted fra Jøtul 373, flisarbeider der hvor angitt på tegning, komplett elektroinstallasjon iht. punktskjema NEK 400 (fåes på forespørsel).
Det er varmekabler i bad og entre. Down Light i entre bad og kjøkken.
Komplett torvtak. 

Det vil ellers være muligheter for tilpasninger innenfor visse begrensninger, men ta kontakt så kan vi orientere om hvilke muligheter dere har.

Standard

Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK17 og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima.  . 

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon av Moen Design på Gvarv i Telemark. 

Alle hyttemodellene er produsert i henhold til samme strenge krav og gjør bruk av velprøvde tekniske løsninger.  Selv i våre rimeligste modeller benytter vi markedets kraftigste dimensjonering, samme kresne materialvalg og samme krav til finish i alle ledd som i våre langt mer kostbare modeller.

Dette har vi gjort for å gjøre hyttekjøpet enkelt og trygt for deg som kunde.

For å se nærmere på standarden som er lagt inn i hytta kan dere ta kontakt med selger for nærmere avtale om visning.

Prisantydning 3 700 000,-
Bebygd areal 78 m2
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Last ned plantegninger

Ta kontakt med megler